Ti 11/12 évesen hanyas melltartót hordotok (tatok)? És a legkisebb melltartó hanyas? Nekem a 70 A-s még egy kicsit nagy, kisebbet nem találtam.
Figyelt kérdés
2015. jan. 12. 18:34
1/8 anonim válasza:
Én még nem hordok igazi melltartót, topot hordok, nekem bőven elég, bár még kicsit lapos vagyok...
Bögyösebb osztálytársam meg nem is hord semmit... Szóval én még a topnál vagyok :DD
12/l
3/8 kzsol válasza:
Szia :)
Az A70es a legkisebb...
Ha neked az nagy akkor ne meltartót vegyél csak sima cici fixet...
14/F
4/8 anonim válasza:
én nekem a legkisebb 75B de az már kicsi és szorít.
a normál méretem 80A
12/l
5/8 anonim válasza:
Én ennyi idősen nem hordtam, mert még nem volt szinte semmi mellem. Most sem nagy, csak 75A vagy 75B kell (fazontól függően).
6/8 anonim válasza:
Jányok, a számméret a hátatok mérete. A betű a kosár, ne keverjétek.
7/8 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat és 65 A-sat hol lehet venni?
2015. jan. 13. 16:52
8/8 anonim válasza:
Nem érted, hogy az a hátméreted. Az nem lesz kisebb, AA méret kell neked, nem 65.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!