Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Gyulladt, ég, viszket a...

Gyulladt, ég, viszket a szeméremtestem. Szerintetek mitől lehet?

Figyelt kérdés
Kb 2 napja kezdődött, először fájdalmat éreztem, a második napon pedig elviselhetetlen viszketést, égést. A tünetek akkor kezdődtek, amikor felvettem egy olyan bugyit, ami iszonyatosan bevágott, de egész nap nem volt alkalmam lecserélni. Azt hittem emiatt fáj, de a viszketés miatt most inkább fertőzésre gondolok. Pár hete testszerte kiütéseim vannak, rengeteg (20-30). Tudom, hogy hülyén hangzik, de szerintetek a kicsi bugyi okozhatja ezt a gyulladást? Esetleg allergia? Összefügghet a kiütéseimmel? Most Canestennel kenem, de orvoshoz félek elmenni, mert még szűz vagyok. :( Mit tegyek? 17/L
2015. jan. 11. 21:24
 1/5 anonim ***** válasza:

Jó lenne, ha vigyáznál arra, hogy milyen minőségű ételeket eszel: csak piacról próbálj étkezni, nem pedig supermarketekből, a gyros-ost is jó lenne elkerülni. Nagy valószínűséggel hugyhólyag fertőzésed van, ugyanakkor nem egészséges tangát felvenni főleg, ha műszálas, csakis sportosat, akármennyire is szexis a műszálas.

Egy nőnek pedig egy kis zacskóban mindig van egy cserebugyi a táskájában, napközben, ugyanígy zokni is, ha olyan helyeken jár éppen.

Helyedben egy bió boltot mindenképpen felkeresnék és kúra szerűen: naponta 2 liter cukor nélküli kamilla és zsurló (csak füves) teát innék, hogy tisztítsam a hugyhólyagot és vesét, ugyanakkor vastagon is öltöznék fel alulról. Orvosi diétázni is kellene min. 1 hétig és teákat inni. A gyümölcsös (savas) teák ki vannak zárva.

2015. jan. 11. 21:45
 2/5 anonim ***** válasza:
Közben a kiütésekről is írj pár szót: kisebbek, nagyobbak, sűrűn vannak, vagy pedig nagyobb távolságra egymástól, tested milyen részén vannak.
2015. jan. 11. 21:46
 3/5 A kérdező kommentje:

Szúnyogcsípésszerű kiütések, főleg has, comb, kar és lábfej tájékon. Egymástól viszonylag távol.

Az étkezésemmel szerintem nincs gond, odafigyelek, hogy egészséges dolgokat egyek, sok zöldséget, gyümölcsöt. Kenyeret, chipset, csokit, cukrot egyáltalán nem is fogyasztok már évek óta.

2015. jan. 11. 22:01
 4/5 anonim ***** válasza:
Gombától lehet. A kis fehérnemű lehet baktériumokkal, gombákkal fertőzött meg. A saját bélrendszeredben is élnek ezek.
2015. jan. 11. 22:02
 5/5 anonim ***** válasza:
Ez nagyon allergiának tűnik!!
2015. jan. 12. 08:30

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!