Ettől teherbe eshetek?
Előző barátnőm gumi nélkül szeretett szeretkezni és én is jobb szeretem így.
- magömlés visszafogás (férfiaknak intim erősítés)
- tudatos családtervezés..
Vannak módszerek. Nem tartom sanszosnak, hogy teherbe essél, de ezt igazából ti ketten tudjátok.. főleg ő. Egészséges esetben előváladékban nincsenek spermiumok.
Ugyan ez a barátnőm egyik eset színházban volt és csodák csodájára egyszer csak bekopogtat. Kérdeztem tőle, hogy ennyire nem tetszett a Macskák..?
Nem, csak ugyan ezért volt ideges mint te. Na most nem lett semmi, az idegesség teljesen fölösleges volt, éppenséggel alaptalan is. Mindenképpen legyél nyugodt, mert a nyugtalankodás egyébként sem segít semmin se! :)
Nincs olyan, hogy ,,egészséges eset". Nem tudom, hogy az első válaszoló honnan szedte, egészséges esetben is ugyanúgy lehet, hát nem véletlenül találták ezt ki. A megszakítás Pearl indexe 35, ami azt jelenti, hogy 100 olyan nő közül, aki 1 évig ezt a ,,fogamzásgátló" módszert alkalmazza, 35 esik teherbe. Azért ez nem kis szám, és igen, baj lehet belőle, amennyiben egy terhesség baj a ti esetetekben.
Legyen eszetek, ne játsszatok a tűzzel, inkább húzzatok gumit, vagy ha már a megszakítást akarjátok mindenképpen, használjatok mellé spermicidet (Pharmatex), és ne bízzátok a véletlenre.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!