Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Ettől teherbe eshetek?

Ettől teherbe eshetek?

Figyelt kérdés
Éppen nem volt óvszerünk, de mégis úgy alakult, hogy szeretkezünk. Óvszer hiányában arra gondoltunk, hogy jóval elélvezés előtt kiveszi belőlem a párom, és fel se dugta egészen, csak egy kicsit. Ebből baj lehet?

2015. jan. 11. 17:50
 1/4 anonim ***** válasza:

Előző barátnőm gumi nélkül szeretett szeretkezni és én is jobb szeretem így.

- magömlés visszafogás (férfiaknak intim erősítés)

- tudatos családtervezés..

Vannak módszerek. Nem tartom sanszosnak, hogy teherbe essél, de ezt igazából ti ketten tudjátok.. főleg ő. Egészséges esetben előváladékban nincsenek spermiumok.

2015. jan. 11. 18:00
 2/4 A kérdező kommentje:
Ez a válasz megnyugtatott, de ha valakinek más a véleménye tárt karokkal fogadom.
2015. jan. 11. 18:06
 3/4 anonim ***** válasza:

Ugyan ez a barátnőm egyik eset színházban volt és csodák csodájára egyszer csak bekopogtat. Kérdeztem tőle, hogy ennyire nem tetszett a Macskák..?

Nem, csak ugyan ezért volt ideges mint te. Na most nem lett semmi, az idegesség teljesen fölösleges volt, éppenséggel alaptalan is. Mindenképpen legyél nyugodt, mert a nyugtalankodás egyébként sem segít semmin se! :)

2015. jan. 11. 18:11
 4/4 anonim ***** válasza:

Nincs olyan, hogy ,,egészséges eset". Nem tudom, hogy az első válaszoló honnan szedte, egészséges esetben is ugyanúgy lehet, hát nem véletlenül találták ezt ki. A megszakítás Pearl indexe 35, ami azt jelenti, hogy 100 olyan nő közül, aki 1 évig ezt a ,,fogamzásgátló" módszert alkalmazza, 35 esik teherbe. Azért ez nem kis szám, és igen, baj lehet belőle, amennyiben egy terhesség baj a ti esetetekben.

Legyen eszetek, ne játsszatok a tűzzel, inkább húzzatok gumit, vagy ha már a megszakítást akarjátok mindenképpen, használjatok mellé spermicidet (Pharmatex), és ne bízzátok a véletlenre.

2015. jan. 11. 18:14

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!