Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Megjott es nagyon rosszul...

Megjott es nagyon rosszul vagyok. Tortenhet velem valami komolyabb baj alvas kozben?

Figyelt kérdés

Tegnap ota szedulok, ma jott meg ma szinten szedulok es iszonyatos migrenem van. Ugy erzem mindjart elajulok. Egyebkent nalam ez eleg gyakori menstruacional csak most azt erzem, hogy rosszabb. Az lenne a kerdesem, hogy lefekudjek aludni? ( azt tudnek). Nem fogok elajulni alvas kozbe? Vagy nem lesz valami komolyabb bajom?

16/L

2015. jan. 9. 22:31
 1/5 anonim ***** válasza:
Persze menj aludni
2015. jan. 9. 22:36
 2/5 anonim ***** válasza:
Vegyél be görcsoldót
2015. jan. 9. 22:36
 3/5 anonim ***** válasza:

Alvás közben nem tudsz elájulni.

Vegyél be fájdalomcsillapítót, igyál valamilyen folyadékot, ha görcsölsz tegyél a területre borogatást (mondjuk egy palackba önts melegvizet) és feküdj le aludni :)

2015. jan. 9. 22:39
 4/5 A kérdező kommentje:

Nem gorcsolok, csak mindjart elajulok erzesem van meg faj a fejem.

De akkor elmegyek aludni:) koszonom a valaszokat!

2015. jan. 9. 22:45
 5/5 anonim válasza:
hasad nem fáj ? menj aludni , ha egySzer alszol nem tudsz elájulni xD én pár hónapja ájultam el a folyosón miközben megvolt . én elégé rosszul szoktam lenno
2015. jan. 9. 22:48

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!