Van olyan szer ami segít összehúzni a vaginát? (lent)
Figyelt kérdés
nem szültem még,ezért szeretném megtudni hogy vannak e olyan nők akik használtak valaha ilyet. tablettára vagy kenőcsre gondoltam ami segít abban hogy kicsi veszes vaginám legyen.2015. jan. 9. 20:03
1/3 anonim válasza:
???
Nincs. Az intimtorna, egyes jógagyakorlatok segíthetnek, bár az alapmérete nem változik tőlük, azáltal viszont, hogy megtanulod az izmait használni, gyakorlatilag megoldódik a probléma.
2/3 anonim válasza:
A gésagolyó tudtommal hatásos.Olvasd el ezt a cikket:
3/3 elena11 válasza:
Igen vannak különböző vaginaszűkítő krémek, egyébként a gésagolyó is jó, de azt rendszeresen használni kell. Nem kell feltétlen intimtornára eljárnod vele akár a mindennapokban is használhatod. Neten utána tudsz nézni a helyes használatának vagy esetleg ha a környékeden van egy erotik-shop ott is elmagyarázzák neked és ott krémeket is találsz! Én is szakboltban dolgozom tehát elhiheted :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!