Én aggódom túl, vagy normális? :S
Figyelt kérdés
16éves vagyok. A menstruációm rendszeres, előtte pár nappal már fáj a hasam, de nem az a "szokásos" mint régebben. Annyira szúr a hasam, hogy nem tudok leülni, mintha egy lándzsa állna belém.:S Aztán amikor megjön, az első 3napban óránként kell a super tampont cserélnem, mert különben elázok. Kb.5napig tart, azokra már elég a normál is, persze nem óránként. Nagyon kellemetlen, mert rendszeresen járok uszodába. Menjek el dokihoz, vagy ez természetes és csak én aggódom túl?? (előre is köszi)2010. febr. 5. 21:22
1/4 anonim válasza:
Légyszives menjél el nőgyógyászhoz, ennek valami oka van,de itt ezt sajnos nem tudjuk megmondani.
2/4 A kérdező kommentje:
Köszönöm az igen gyors választ! El fogok menni.:)
2010. febr. 5. 21:28
3/4 anonim válasza:
Szia!Én nekem is volt ilyen egy darabig aztán elmúlt nekem is mielőtt megjött pár nappal iszonyatosan szúr és meg sem bírtam mozdulni.Elmentem a háziorvoshoz ő azt mondta mennyek el nődokihoz de nem mentem de nem lett semmi utána már nem nagyon volt ilyen szerencsére.Ha nagyon aggódsz akkor sztem menny el nyugodtan orvoshoz bajod nem lehet belőle de legalább megnyugszol hogy nincs semmi baj.15/L
4/4 anonim válasza:
Az a véleményem, hogy mindenképp menj el orvoshoz, és az előttem szólónak is el kellett volna mennie. Az, hogy megszűntek a tünetek, még nem jelenti azt, hogy a probléma is teljesen megoldódott.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!