Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » A magánorvost felhívhatom, ha...

A magánorvost felhívhatom, ha valami problémám van és nem tudom, hogy mit csináljak?

Figyelt kérdés

Vagy nem szeretik az ilyet és kérjek automatikusan időpontot hozzá?

Csak már 4x voltam nála, ráment az összes pénzem.

Az asszisztensnője szokta felvenni a telefont, csak kérdezzem meg tőle, hogy beszélhetnék-e az orvossal?

Bocsi, ha hülye a kérdés, de tanácstalan vagyok.

2015. jan. 7. 11:07
 1/6 anonim ***** válasza:

Igen, felhívhatod. De a telefonszámát nemfogja megadni az orvosnak, nem adhatja meg.

Én is magánorvosokhoz járok, de nekem ők maguk megadták a mobilszámukat, így ha valami kérdésem van, akkor fel tudom hívni a mobilon.

2015. jan. 7. 11:11
 2/6 A kérdező kommentje:
Köszi, úgy értettem, hogy azon a számon, amin időpoltot kérek, van-e esély rá, hogy beszéljek vele. Nem tudom, hogy mennyire szokás ez a "telefonos tanácsadás", vagy mennyire veszik rossz néven.
2015. jan. 7. 11:16
 3/6 anonim ***** válasza:

Attól függ mi a probléma. Van olyan dolog, amit telefonon is "meg tud oldani", de van amire azt fogja mondani, hogy muszáj vizsgálni.

Ha nem vagyok tolakodó milyen panasszal voltál nála 4*? Mert ha valami apró gondot nem oldott meg, akkor lehet tanácsolnék egy gyors orvosváltást és ötödjére nem mennék hozzá.

2015. jan. 7. 11:21
 4/6 anonim ***** válasza:
Persze hogy felhívhatod a kérdéseddel.
2015. jan. 7. 21:44
 5/6 anonim ***** válasza:
Vagy válts dokit (aki olcsóbb)
2015. jan. 8. 03:25
 6/6 anonim ***** válasza:
Mi nem tudunk segíteni?
2015. jan. 8. 03:26

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!