Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » S. O. S Gyógyszertől mégrossza...

S. O. S Gyógyszertől mégrosszabb lett! Mit tegyek?

Figyelt kérdés
Nagyon rég óta küszködök hüvelyfolyással és több orvosnál is jártam emiatt. A legutóbbi végre egy rendes vizsgálatot is elvégzett (a tobbi csak adott egy kúpot,ki sem vizsgált mindent). Vett kenetet és elküldte vizsgálatra. Kiderült, higy több felé baktérium is okozza a problémámat, ami akkor egyébként egy enyhe fehér folyás volt, kellemetlen szaggal. Írt fel olyan antibiotikuomot aminek el kellett volna pusztitania ezeket a fajta bacikat. Egy hetet szedtem, pár napig semmi gond nem volt de most sokkal erősebb a folyás és már kicsit viszket is. Nagyon el vagyok keseredve, mit tegyek?
2015. jan. 6. 00:23
 1/3 anonim ***** válasza:
Beszedted rendben az összes antibiotikumot? Ha igen, irány megint az orvos.
2015. jan. 6. 04:12
 2/3 anonim ***** válasza:
én is azt mondom menj vissza a dokihoz, nekem méhszájsebtől volt iszonyú folyásom, bár a dokinak ezt nálad észre kellett volna vennie ha van (meg hát bacikat is tenyésztettek ki, tehát nem biztos hogy neked ilyen problémád is lenne)
2015. jan. 6. 09:09
 3/3 A kérdező kommentje:
Nem ilyen jellegű a problémam mert ezt szerintem is észre vette volna az orvos. Beszedtem rendesen az antibiotikumot. Sokat olvastam neten és gombára gondolok mivel most viszket is és sokaknak hüvelygombaja lesz az antibiotikumtól. Várok kNagyon rég óta küszködök hüvelyfolyással és több orvosnál is jártam emiatt. A legutóbbi végre egy rendes vizsgálatot is elvégzett (a tobbi csak adott egy kúpot,ki sem vizsgált mindent). Vett kenetet és elküldteét napot, addik lavtofeelel próbalkozom illetve kefíres-teafaolajos tamponnal (ettől mintha most jobb lenne).
2015. jan. 6. 11:42

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!