Mi lehet ez? Egy fehér valami a bugyimban, aminek semmi különös szaga nincs, de olyasmi állaga van mint a picit megszáradt raggasztó, vay gyurma Szerintetek mi ez?
Nekem is neha ilyen kijon,ez csak feherfolyas,vagy "turo":-D tudom viccesen hangzik,de az,jo alaposan mosd ki a puncidat,es akkor talan nem jon ujra elo! 21/L
"Milli ,Milli,Milli....egy jo izut fosok:-D" xd
köszi szépen mindenkinek.
az igazsághoz az is hozzá tartozik,h néha szúr ott lent..
nagyon megijedtem. várok még válaszokat.
köszi
ha szúr, és fehér darabok vannak a bugyidban az gomba.
és ne szexelj, mert átadod a barátodnak is, ha már át nem adtad. menj nőgyógyászhoz sztem, mert így sosem lesz vége, elpőbbutübb elkezd majd viszketni és borzalmas lesz.
16:53nak : pont ez vele a bajom, h SOK!! és tisztába vagyok az alapokkal. tudom, h fehérfolyás, de ennyi nem szokott lenni. kb 3x annyi van, mint eddig volt.
utolsó válaszolónak viszont köszönöm.
az uccsónak nincs igaza, a gombához nem társul a zöldes habos folyás, az gyulladást jelent.
a gombához a fehér, darabosabb folyás társul, plusz viszketés, vagy a folyás megnövekedése. de fehér marad.
ha át,egy sáűrgába akkor már fertőzése is van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!