Hogy ha már van test szagom, szőrösödök, van hüvely váladékom, elkezdett nőni a mellem stb. akkor mikor fog megjönni? Nagyon izgulok, hogy valami baj van velem, mert minden megvan ahhoz, hogy megjöjjön. Mikor fog megjönni? 12/L
Figyelt kérdés
2015. jan. 5. 20:23
1/6 anonim válasza:
majd amikor a természet jónak látja akkor.fogsz eéleget szenvedni,ne akarj előbb mint kellene.
2/6 anonim válasza:
Ne izgulj! Még csak 12 éves vagy nem vagy lemaradva semmiről.Amint biológiailag megérsz akkor megjön az is.Én 14 éves voltam mikor először meg jött én is nagyon vártam már rá,türelem.
3/6 anonim válasza:
17 éves korodig teljesen normális ha megjön. Általában viszont a fehérfolyás megjötte után 1-2 évvel szokott megjönni.
4/6 anonim válasza:
Nincs veled baj,csak még nemileg nem vagy érett.
Van akiknek 13-14 évesen jön csak meg.
Betét azért mindig legyen nàlad,mert bàrmikor megjöhet.
5/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat és még annyit kérdeznék, hogy mikor wc-re megyek és olyan ragacsos trutyi van a wc papíron az mi? Tudom nem tőletek kéne kérdeznem hanem anyukámtól, de kellemetlenül érzem magam mikor erről beszélek vele...
2015. jan. 6. 14:34
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!