Miért késik a menzeszem?
Figyelt kérdés
Miért késik? Szűz vagyok,egyértelműen nem élek nemi életet,petting szokott lenni a barátommal,de egyértelműen a terhesség kizárva,mivel tuti nem került még belém,de annyira megijedtem,hogy késik,hogy már erre is gondoltam ,hogy belém kerülhetett valahogyan?
És egyébként kezdem kicsit betegnek érezni magam(fejfájás,torokfájás)
Gyógyszert nem szedek. De nem rendeszeres a menzeszem van hogy 21napra jon volt mar 30napra is. Elvileg most késik már 2napja,de megijedtem mert a kiszámolt dátumnál mindig hamarabb jön meg.
Mit tegyek? Mi bajom lehet?
2015. jan. 5. 10:58
2/3 A kérdező kommentje:
Még valaki,valami tanács,ötlet?
2015. jan. 5. 12:07
3/3 anonim válasza:
De ha csak ket napot kesik, az nem olyan nagy baj, nem kell masodpercre pontosan megjonnie...az meg h faj a fejed, lehet h a megfazas miatt van, szoval no para
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!