Gyomortükrözésre küldenek majd ugye?
Figyelt kérdés
Hetek óta émelygek szinte napi szinten és kb 1hete kezdett el fájni az alhasam és a szeméremdombomnál.Nem nagyon fáj,tompán de néha belenyilal.Mi lehet?2010. febr. 5. 12:34
1/9 anonim válasza:
Nem hiszem, szetintem hasi ultrahang fog befigyelni.
Nyugodj meg!
2/9 anonim válasza:
ha az alhasad fáj,nem hinném hogy gyomortükrözésre,inkább ultrahangra:)
de amúgy a gyomortükrözés sem olyan vészes:),de nem hinném hogy oda küldenének
3/9 anonim válasza:
Mivel nem a gyomrod fáj tuti nem küldenek gyomortükrözésre
4/9 Nemo kapitány (V.A.) válasza:
Az ultrahang sokkal valószínűbb mint a gyomortükrözés, ami nem is ér le oda olyan mélyre. Nem lehet-e, hogy húgyúti fertőzésed van? Merthogy a húgyhólyag is ott fáj szerintem és ez elég gyakori. (Antibiotikum kell rá.)
5/9 A kérdező kommentje:
januárban voltam ezzel a panasszal dokinál de nem csinált semmit,megvizsgált és csak cataflamot irt fel.pedig uh-ot csinálhatott volna:(már lassan 2hónapja e van.
2010. febr. 5. 13:25
6/9 anonim válasza:
menj vissza vagy menj el egy másik dokihoz
8/9 A kérdező kommentje:
6.levél fog.gátlót szedem és tegnap du.teszteltem negativat.2napja múlt el.Soha nem szokott ilyen lenni meg hányingerem sem.
2010. febr. 5. 15:12
9/9 anonim válasza:
A hányinger tünet lehet valamilyen gyulladás jele is. Nem küldtek el vérvételre? Ha az alhasad fáj lehet felfáztál vagy ilyesmi.Nekem is volt ilyen. A nődoki adott gyógyszert és pár nap alatt rendbe jöttem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!