Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Mik a menstruáció előtti tünetek?

Mik a menstruáció előtti tünetek?

Figyelt kérdés

A lábfájás annak számít?Hogyan fáj a láb tőle?

[Mert nekem nagyon gyakran szokott,de mintha nem lenne erő a lábaimban,vagy nem is tudom jobban kifejezni]

2010. febr. 5. 11:23
 1/8 A kérdező kommentje:
13/L
2010. febr. 5. 11:24
 2/8 anonim ***** válasza:

A lábfájás valószínűleg azért van, mert még növésben van. A menstruációhoz nem sok köze van. Ha jól emlékszem nekem az első előtt pár nappal érzékenyebb lett a cicim, aznap pedig reggeltől görcsölt a hasam.

Gondolom, már várod, hogy megjöjjön!:) Meg fog az jönni. Nekem is viszonylag később jött meg, és nem dőlt össze a világ. Hidd el, utána már nem is fogsz te ennek annyira örülni!:)

2010. febr. 5. 11:35
 3/8 anonim ***** válasza:
Nekem fájt a derekam meg a hátam előtte,utána meg persze a hasam
2010. febr. 5. 12:06
 4/8 anonim ***** válasza:

Változó

Van aki nem érez semmit.van akinek fáj a dereka, de a láb fájás az tuti nem előjel

2010. febr. 5. 12:25
 5/8 anonim válasza:
Hát nekem fáj a derekam, duzzadr és fáj a cicim, idegbeteg vagyok, mindenkit elküldök a búsba, és fingok mint egy ló
2010. febr. 5. 13:33
 6/8 A kérdező kommentje:
Ertem.Koszonom a valaszokat.:D.Nekem is szokott fajni a mellem es az utobbi heten minden nap,de csak amikor hozzaerek.
2010. febr. 5. 13:40
 7/8 anonim ***** válasza:

Szia!

Én előtte pár nappal szédülök,nehezebben kapok levegőt,fájnak a lábaim(izomláz szerűen),fejem is fáj,és a melleim nagyon érzékenyek,a kedvem nagyon változó.

2011. máj. 25. 23:56
 8/8 anonim ***** válasza:
Nekem mielőtt megjön alhasi fájdalmaim vannak, gyakrabban leszek éhes, többet eszek, néha fáj a derekam és folyásom van.. És mikor megjön nekem rettenetesen fáj az első napon a hasam, olyankor egész nap ki se kelek az ágyból, hányás is gyakran előfordul.. De a Algo Flex M sokat segít majd, ha megjön vetess anyukáddal, jó gyógyszer. :)
2011. júl. 4. 12:03

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!