Az igaz hogy a Rexona dezodorok mellrákot okozhatnak?
Figyelt kérdés
Nekem rexona dezodorom van és ezt a márkát már jó pár éve használom,de nem volt vele még bajom,aztán balahol az interneten is olvastam róla és már tőbben is mondták nekem!valaki tud erről valamit?2015. jan. 4. 17:25
1/4 anonim válasza:
Aluminium és alkohol van benne,tehát igaz.Próbálj olyat venni,amiben nincsennek ezek.Pl a dmben kapható Alverde termékek.Én azt hasznalom
2/4 anonim válasza:
Nézd.. csecsemőkorunk óta kapunk olyan szereket, amelyek kóros módon manipulálják az immunrendszerünk működését. Védőoltásnak hívjuk, amikben bizonyos 'segédanyagok' vannak. Nem mindben persze. Az immunrendszerünk nem csak fertőzésektől védene minket, de a daganatoktól is.
A ránk erőltetett táplálkozás kedvez a rák kialakulásának, a szennyezett környezetünk kedvez neki. Az ócska szemetek is ártalmasak valamilyen szinten, amiket magunkra fújunk/kenünk. Nem gondolnám, hogy a rexona dezodorokat kellene kikiáltani mellrák okozónak, de az egész nyugati életmód egy sz.ar ilyen szempontból. Nyilván az ilyen alumíniumos vackok is amiket magukra fújnak sokan. Meg mellette amit esznek, amit isznak, amit beszívnak.. : /
3/4 anonim válasza:
A második válaszolónak igaza van. Nem lehet kijelenteni, hogy csak is ez fog mellrákot okozni. A mai világban már annyi káros anyag jut a szervezetünkba egy csomó másféle módon, hogy nem is gondolnánk. Eleve nyáron kimegyünk a levegőre és permetezik a mérgező anyagokat. A szmog ami a városokban van, az ételek amik tele vannak tartósítószerekkel és mérgező anyagokkal. A krémek, a szolárium, a mesterséges dolgok.Smink, dezodor, hajfesték. A gyógyszerekről ne is beszéljünk... SZóval igen széles a skála, de persze le lehet csökkenteni, de kivédeni maximálisan nem lehet. A dezodorok valóban tele vannak aluminiummal, de az sem egészségesebb akik botox injekciót fecskendeztetnek a hónaljukba, hogy ne izzadjanak.. mivel így meg a méreganyagok nemtudnak kijutni a szervezetedből és ott fognak bolyongani. Szóval izzadni muszáj nyáron a 40 fokba, valahol távoznia kell.Normális emberi reakció, persze mégsem elfogadott a mai társadalomban... Válassz valami természetes anyagokból összetett dezodort, bár azok lehet hogy sajnos kevésbé hatásosak.
4/4 anonim válasza:
Vannak olyan természetes anyagok, amik nem tömítik el a pórusokat, de az izzadtságszag kialakulását (mikrobás tevékenység) gátolják. Ennyi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!