Kb. mikor fog megjönni? (tobbi lent)
Én a helyedben megkérdezném anyukámat, mivel van akinek kb. akkor jön meg mint az anyukájuknak. Nekem 11 és fél évesen volt az első,pont mint anyukámnak.
Ha a menstruáció idején is szeretnél vízbe menni és vízilabdázni,akkor használj tampont.
11-12 évesen még korai lenne, de eljön az ideje. Még nem maradtál le semmiről. Amúgy itt a gyakorin nem tudjuk megmondani, neked mikor jön meg, mert több mindentől függ. Van, aki már ebben a korban menstruál, de nem ez a jellemző, inkább 13-14 év. Kérdezd meg anyukádat, elég nagy a valószínűsége, hogy annyi idősen jön meg neked, mint annak idején neki.
A vízilabdás társaid úsznak, amikor menstruálnak? Kérdezd meg, ők mit használnak olyankor.
Egyáltalan nem korai 11-12 évesen a mensi,egyre több lánynak jön meg ilyen korban.
Nekem 11 évesen jött meg,a többi csajnak 11'5-12 évesen és csak 2 lánynak 13 éves kora körül,a középsuliba is amikor beszélgettünk 11-12 volt az átlag kor.
Gondolj bele azt mondják a lányok előbb érnek,mint a fiúk és 13 éves fiúnak már bőven lehet spermája ,bőven nemileg érett lehet,sőt soknak már 12 évesen is akár.
Anyunak 13 évesen jött meg,nekem 11 évesen.
Kérdező!
Bármikor megjöhet a mensid így mindig legyen nálad betét az iskolatáskádban.
Van hogy az első mensi nem is vérszerű kezdetben,hanem rozsda,narancssárgás színű és csak később fél vagy pár óra múlva lesz rendes vér szín és állag isbelőle.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!