Tegnap jött meg az első menstruációm ma meg barna folyás?
Figyelt kérdés
Mi lehet ez?Tegnap este jött meg az első.Ma reggelre meg erős barna folyás.Miért?Egyébként nem fáj/t semmim.Kicsit megijedtem.Lécci segítsetek! 13l2015. jan. 2. 10:27
1/4 anonim válasza:
Ne aggódj :D ez csak alvadt vér,ja és gratulálok,hogy nagylány lettél! ;) :)
2/4 A kérdező kommentje:
Bocs a zold kezet akartam megnyomni csak felrenyomtam,mind1,koszonom a segitseget! :-)
2015. jan. 2. 13:28
3/4 A kérdező kommentje:
Elso nap nem volt ver a bugyimban csak ha megtoroltem magam,masodik nap csak barna folyasom volt ma meg a harmadik napon nincs semmi csak fehér folyás,miért?
2015. jan. 3. 22:50
4/4 anonim válasza:
Nyugi ez tök normális, az első nem mindenkinek piros vér és nem tart mindenkinek 3-nál több napig. Gratu hogy nagylány lettél! Ha gondolod írj priviben, ha van vmi kérdésed! :) 13/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!