Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Ez normális? (Menstruáció)

Ez normális? (Menstruáció)

Figyelt kérdés

Először barnázgattam, de aznap elállt, aztán 4-5 napra rá újra barnázgattam, úgyszintén elállt aznap, aztán egy héttel később, tegnap erős görcsök közepette megjött rendesen, és erősen. Kb másfél hetet késett úgy, hogy a legelső barnázgatás korábban is jött, mint egyébként kellett volna. Eddig mindig rendszeres volt. A hormonjaim játszadoztak velem?

Köszönöm szépen előre is a válaszokat!

2015. jan. 2. 09:20
 1/3 anonim ***** válasza:
Nem tudom, hány éves vagy, és élsz-e nemi életet, csak tippelni tudok. A barnázás lehetett terhességtől, beágyazódási vérzés, ami aztán nem maradt meg.
2015. jan. 2. 09:51
 2/3 A kérdező kommentje:
24 éves vagyok, élek nemi életet, és 3 hónapja tervezgetjük a babát. Kétszer is 4-5 nap kihagyással beágyazódás? :O Köszönöm szépen a válaszod, lehet ez volt a baj... :(
2015. jan. 2. 16:18
 3/3 anonim ***** válasza:

Az elsőre gondolok beágyazódásra... a második meg már az esetleges vetélés előjele...

De nem vagyok hozzáértő, csak egy laikus nő... de ha eddig minden rendben volt a menzesszel, akkor nem nagyon tudok másra gondolni, főleg így, hogy nem védekeztek...

Bár van pár betegség, ami okozhat pecsételő vérzést... mint pl. a ciszta.

2015. jan. 2. 17:06

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!