Ez normális? (Menstruáció)
Figyelt kérdés
Először barnázgattam, de aznap elállt, aztán 4-5 napra rá újra barnázgattam, úgyszintén elállt aznap, aztán egy héttel később, tegnap erős görcsök közepette megjött rendesen, és erősen. Kb másfél hetet késett úgy, hogy a legelső barnázgatás korábban is jött, mint egyébként kellett volna. Eddig mindig rendszeres volt. A hormonjaim játszadoztak velem?
Köszönöm szépen előre is a válaszokat!
2015. jan. 2. 09:20
1/3 anonim válasza:
Nem tudom, hány éves vagy, és élsz-e nemi életet, csak tippelni tudok. A barnázás lehetett terhességtől, beágyazódási vérzés, ami aztán nem maradt meg.
2/3 A kérdező kommentje:
24 éves vagyok, élek nemi életet, és 3 hónapja tervezgetjük a babát. Kétszer is 4-5 nap kihagyással beágyazódás? :O Köszönöm szépen a válaszod, lehet ez volt a baj... :(
2015. jan. 2. 16:18
3/3 anonim válasza:
Az elsőre gondolok beágyazódásra... a második meg már az esetleges vetélés előjele...
De nem vagyok hozzáértő, csak egy laikus nő... de ha eddig minden rendben volt a menzesszel, akkor nem nagyon tudok másra gondolni, főleg így, hogy nem védekeztek...
Bár van pár betegség, ami okozhat pecsételő vérzést... mint pl. a ciszta.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!