Mi történik velem (Canesten Kombi)?
Kedves Olvasók!
Elég bonyolult a sztori, abbahagytam a fogamzásgátlót még november 12-én, majd a várt mensi nem érkezett. Tegnapelőtt vettem Canesten kombit, mert hüvelyi viszketést éreztem, érzékenységet a szeméremajkaknál, stb. Meg is vettem a canesten kombit majd a 2. napon piros színű túrós dolog érkezett. Kicsit összezavarodtam, hogy vajon érkezni akar most a mensi is vagy csupán ilyen színűnek kéne lennie mikor kiürül a gomba? Ne haragudjatok, nem használtam ezelőtt ilyesmit. Viszont elolvastam a betegtájékoztatót és ha megjön a havi vérzés nem lehet használni, 2 tabletta pedig már elfogyott...a harmadik meg akkor kárba vész? Mert ugye egymást követő napon kéne használni ezeket.
(Nődokihoz időpontot már nem kapok és holnaptól ismét messze leszek Magyarországtól)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!