Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Kiadják nekem a boltba az...

Kiadják nekem a boltba az óvszert?

Figyelt kérdés

13 éves lány vok.

Ne értsétek félre,nem azért kell mert leakarok feküdni a baràtommal.

Az eggyik kísérletemhez kellene.

2015. jan. 1. 23:04
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:

Kedves utolsó!

A kérdés szempontjából irreleváns, hogy te milyen nevelési elveket tartasz helyesnek, s az is, miért írod a szexet sexnek. Ez a te magánügyed.

A törvény azt mondja, hogy 12 évnél idősebb, 18 évnél fiatalok szabadon élhetnek nemi életet. 14 éves kortól pedig teljes beleegyezési joga van a fiatalabb félnek, bármilyen korú is a másik.

Ennek fényében az óvszervásárlást korlátozni eléggé ellentmondásos lenne.

2015. jan. 2. 13:32
 12/17 anonim ***** válasza:

24 vagyok, 17 voltam, a párom 21.

Ha 13 éves és a párja 15, akkor semmi gáz nincs, ha felelősen gondolkodik és már megvan neki a havi mondjuk 1-2 éve. Van, aki korán érik. Egyéb esetben én sem szponzorálnám. És ez nem jelenti azt, hogy később ku*va lesz, meg erkölcstelen.

2015. jan. 2. 13:37
 13/17 anonim ***** válasza:
Ja, és ne ítélj, hogy ne ítéltess...
2015. jan. 2. 13:42
 14/17 anonim ***** válasza:
0%
Vetesd meg mással -
2015. jan. 2. 14:35
 15/17 anonim ***** válasza:
0%

Miért nem tudod megvetetni a szüleiddel -

Nekik biztos odaadják

2015. jan. 2. 14:36
 16/17 anonim ***** válasza:
28%

Ne haragudj a nemiérésnek a sexuális érettséghez semmi köze nincs!

11 évesen màr volt mensim,ês bizony mi is hozzáfértünk sexfilmhez,és volt bennünki is kíváncsiság,de ott kezdődik az érettség hogy nemet is tudj mondani,meg várni is tudjál vele!

13 éves még csak gyerek,általanos iskolás!

A sexuál phiológusok is nagyon korainak találják még a 14-15 évesek sexuális kapcsolatait is!

És nekik ez a szakterületük.

Törvényről annyit 14 év alatt kiskorú,14 éves kortól fiatalkorú bűntethető törvényileg!

Pont az ilyen laza erkölcsi felfogasúak miatt van sok tini aki korán kezdi,a szülőnek az is felelőssége lenne,hogy a gyereket visszatartsa,hogy megértesse várjon még kicsit.

Igen is fiatal hozzá!

Telóról gépelek nem olyan könnyű és gyors mint billentyűvel,ezért vannak elírások!

És nem azt írtam gogy kur va lesz aki korán kezdi,de a hírneve örökké elkíséri,főleg ha kis helyen,városba,vidéken él és felnőtt korában is tudni fogják ha csak nem messze költözikel.Munkahelyen is mindenki tudja ki volt ilyen,csinálhat akármi nem mossa le magaról.

Aki meg korán kezdi ki tudja hány pasit fogyaszt majd el,az àltalanos iskolás haverjával együtt nem fog maradni,aztán jön a következő és így tovább.Bizony sokszor látni az arcon ki az aki kiélt,akit jó sokan használtak már.

Kiskorúak sexét nem fogom támogatni!

Normális ember nem fogja azt tenni!

És nem fogja normálisnak tartani hogy 13 éveseket kezelgessenek!

Akinek ez normális,már látom milyen gyereke lesz előre,erkölcsileg nem fog túl sokat érni,nem lesz aki elmagyarázza túl korán ne dobja oda magát.

2015. jan. 2. 15:03
 17/17 anonim ***** válasza:
28%

13 éves felelősséggel mêg nem nagyon gondolkodik,kotonról meg 11 évesek is hallottak már,de ez mêg nem jelenti hogy felelősséggelteli lenne egy 13 êves gyerek!

13 éves még gyerek,anyja szolgálja ki,mert annyira nagy,hogy az is nehezére esne,még az orvoshoz is úgy cipelik el!

Tisztelt a kivételnek!

De mêgha talpra esett is lenne akkor is fiatal hozzá!

2015. jan. 2. 15:09
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!