Menjek ügyeletre ha már megint vérzek?
Figyelt kérdés
Megjött 27-én, 14-én és most is. Még gyenge, de gondolom be fog indulni. A kerületi nőgyógyászok egy forintot se érnek. Magándokira nincs pénzem. Elvileg PCO-gyanús vagyok, de ez már sok!!! 19L2015. jan. 1. 13:00
1/5 anonim válasza:
keress egy olyan nőgyógyászt akiről jókat írnak. ha nem csak sztk van nálatok, hanem kórházi rendelő is akkor oda is mehetsz. csupán menstruáció miatt nem érdemes elmenni ügyeletre, mert ott töltöd a fél életedet mire sorra kerülsz.
2/5 A kérdező kommentje:
Csak egy SZTK van és nem rendel jó nőgyógyász. Mindnél voltam már többször is. XI. kerület.
2015. jan. 1. 13:14
3/5 anonim válasza:
kórházba menj, ne sztk-ba, szerintem. semmiképpen nem normális dolog, hogy ilyen gyakran jön meg.
4/5 anonim válasza:
akkor nyugodtan mehetsz a szent imrébe. itt vannak vélemények: [link]
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!