Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Szntetek most megfog jönni az...

Szntetek most megfog jönni az első?

Figyelt kérdés
már 2 éve fehérfolyásom van és görcsöl 1 hete a hasam és egy hete feszül a mellem szntetek ez arra utal h meg fog jönni?? és kb mikorr a várhatóó???
2010. febr. 4. 14:15
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
100%

Nekem a fehérfolyás nem jelentett sokat, mert már régebben meg volt mint 3 év amikor megjött. A mellfeszülés már könnyen lehet annak a jele, nekem is majdnem mind előtt szokott, ugyanígy a görcsölés is jelenthet valamit. Azt nem lehet tudni mikor fog megjönni. Én magam szerencsésnek tartom, mert este szokott, és könnyű észrevenni, mert ha pisiléskor( közvetlen lefekvés előtt mindig elmegyek) a fehérfolyásom barnásabb, vagy ilyen barna csíkok vannak benne, tudom, hogy betétet kell raknom estére. Akiknek napközbe jön meg, azok ritkán veszik észre az elsőt. Ajánlom a tisztaságit és, hogy legyen nálad 1-2 eü. betét is ha kellene.

13/L

2010. febr. 4. 14:50
 2/11 anonim ***** válasza:
persze nekem is igy jott meg de nekem eleg kulonos volt az elso elmenyem,a 7.osztba jartam 13 voltam.es epp fizika oran kikereckedtem wcre es lass csodat pisiltem es a wcpapiron ver folt lett,annyira megijedtem hirtelen:-D mert nem is szamitottam ra,persze ,hogy nem volt nalam semmi tisztasagi sem,mivel szegeny voltam,mint a templom egere:D es ez mar regen volt 9eve:-) Jo varakozasi idot,remelem hamarosan megjon!En emlekszem nagyon vartam,hogy megjojjon,mert akkor mar nagylany vagyok:D 22/L
2010. febr. 4. 16:36
 3/11 anonim válasza:

En is pont igy vagyok:)

Nekem is nagyon sokszor feszul a mellem es gorcsol a hasam,meg a fejem is faj eleg gyakran.

Ezek a jelek arra utalnak hogy hamarosan megfog jonni:)

Nemtudom miert de en is nagyon varom mar.Az elozo hozzaszolohoz hasonloan azert,mert nagylany leszek.;)

2010. febr. 4. 20:50
 4/11 anonim ***** válasza:

Nekem nem feszült a mellem, és nem is görcsölt a hasam előtte. Viszont fehérfolyásom volt nekem is előtte 2-3 évig, és 2 mensi között még mindig van.

Lehet azért nem vettem észre ezeket mert az egész éjszakát átbuliztam?

Szerintem ezek a "jelek" kell h jelentsenek valamit, de lehet, h megfog jönni.

Egyébk. hány éves vagy?

2010. febr. 6. 13:37
 5/11 anonim válasza:
igen,megfog jonni!
2010. febr. 6. 13:49
 6/11 A kérdező kommentje:
13 vagyok és köszönöm a válaszokat
2010. febr. 6. 13:51
 7/11 anonim válasza:
ja nagy lany lesztek,de szar az erzes...majd azt fogod mondani,miert szulettem en csajnak??????...van akinek nem faj akkor semmije...de pl nekem olyan hasfajasom es derekfajasom van mindig hogy csak na...s azt sem fogod elvezni amikor folyik majd beloled...rossz a kozerzet olyankor,zsimbes az ember,konnyebben megbantodnak,erzekenyebbek...szoval szar!
2010. febr. 6. 13:52
 8/11 anonim ***** válasza:

Ne várd! Nekem is borzalmasan fáj. Ma is egész nap bőgtem, nem tudtam menni, alig kaptam tőle levegőt, nem segített semmilyen gyógyszer, csak feküdtem, rugdalóztam, bőgtem, meg ilyenek. Pedig ez még nekem is csak a 2. alkalom.

13/L

2010. febr. 6. 15:33
 9/11 anonim válasza:
Nekem is 2 evig volt feherfolyasom.Es kb 1 het hasi gorcs,mellfeszules,fejfajas,hanyinger stb.Szoval lehet nemsokara...
2010. febr. 6. 16:20
 10/11 anonim ***** válasza:

mit kell ezen ennyit rinyálni???

ez az élet rendje örülhetsz h lehet gyereked később!!!

és igen nemsokára megfog jönni

napok hetek hónapok kérdése!!!

2010. febr. 7. 13:00
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!