Elhízás és vérzészavar?
25 éves vagyok. Soha nem volt rendszeres a vérzésem. Végül 17-18 ves koromban fogamzásgátlót írtak fel a probléma "orvoslására". 7 évig szedtem egyfolytában. Abbahagytam, négyszer megjött magától, utána semmi. Ekkor még 100 kiló alatt voltam valamennyivel. Utána híztam és elmaradt a vérzés. Fogyózni kezdtem, kb. 105 környékén megint megjött magától. Aztán félbemaradt a fogyi és megint nem jött meg.
Túl vagyok a nőgyógyászati és a endorkrinológiai kivizsgláláson, az elhízáson kívül nem találtak más okot a vérzés elmaradására. Kaptam Norcolutot, ami meghozta a vérzésemet, de csak egyszer, amíg szednem kellett.
Ezek kb. másfél év alatt történtek.
Január eleje óta újra diétázom és most sportolni is kezdtem. Közel 7 kilót fogytam már, most vagyok kb. abban a súlyban, aminél tavaly áprilisban megjött magától, de most semmi.
Mivel tudnám siettetni, hogy megjöjjön végre? Olyan nyomorultul érzem magam emiatt... :(((
Kedves Válaszoló!
Igen, volt terheléses cukor!
Glukóz: 4,2
Glukóz 120: 4,5
Inzulin: 8,0
Inzulin 120: 23,5
A nőgyógyász azt mondta, hogy neki meggyőződése, hogy ha lefogynék, magától rendezőnde a probléma. Egyúttal azt is mondta, hogy csak szedni kéne a metformint... Csakhát hasmenéssel nehéz közlekedni... :(
Így most torna + diéta.
Szia!
Nem, megy a fogyás szépen metformin nélkül is! Lassan elérem a 8 kilót! :)))))) Tornából is egyre nehezebbeket/hosszabbakat csinálok. Remélem, hamarosan lesz eredmény... 100 kiló alatt egész jó volt már a menzeszem. addig még van kb. 6,5 kg. :/
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!