Melyik az a betét (Always) ami a legtöbbet tud magába szivni es hosszabb is lehet?
Figyelt kérdés
Holnap van szilveszter es ma megjott a mensim. Egyik baratomhoz megyek hazibuliba. Melyik a legjobb betét? Persze cserélem de melyik lenne a leghatekonyabb? Es szerintetek meg hogy tudnam megakadalyozni az átütést a beteten kivul? Vattan kivul mas otlet esetleg?2014. dec. 30. 22:45
1/3 anonim válasza:
Az Alwaysből a night a leghosszabb, és legtöbbet beszívó fajta. Persze köldöktől derékig ér. :-D
Én a tampont javasolnám inkább, az nem látszik. Ha nagyon erős a vérzés, abból is van sok cseppes, O.B. és zöld a csíkja. Asszem 6 cseppes.
Jó bulizást.
2/3 anonim válasza:
Csatlakozom az előttem szólóhoz.
Betétből az éjszakai, de inkább tampon.
3/3 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat, rátok hallgattam es igazatok volt :) Sokkal kenyelmesebben ereztem magam igy mint betéttel.
2015. jan. 1. 10:49
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!