Mitől van az, hogy hónapokig rendesen menstruálok,1-2 nap eltéréssel, utána meg 2-3 hónapig nem jön meg rendesen?
Figyelt kérdés
2010. febr. 4. 07:47
1/2 anonim válasza:
valószínű még "nem állt be". Cickafark fű teát szoktak javasolni a dokik, mert annak a hatóanyagai előnyösen hatnak. A ciklus.hu-n kezd el vezetni.
2/2 anonim válasza:
Írtam már azelőtt egy másik kérdésre, h a szervezet nem egy atom óra lehet, h még nem állt be rendesen, de egyébként mióta menstruálsz? és ez mindig így van? szerintem nem kell kétségbe esni! Nekem van, h fél évig 21-23 nap között jön meg majd utána egy jó ideig 26-28 napra jön meg ettől szerintem nem kell már is valami betegségre gondolni! A ciklusa mindenkinek más és más! Ha van kapcsolatod én akkor valószínűleg orvoshoz fordulnék és iratnék fel gyógyszert és az szerintem rendbe hozná, de hangsúlyozom csak akkor ha már van kapcsolatod és aktív szexuális életet élsz!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!