Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Okozhatja a fogamzásgátló?

Okozhatja a fogamzásgátló?

Figyelt kérdés

Belara fogamzásgátlót szedek már egy éve. Kb 5 hónapja mindig viszketek mielőtt megjönne előtte egy héttel, amikor megjön utána már semmi bajom, a következő hónapban pedig megint kezdődik minden előröl.

Mi okozhatja ezt ?

Ma a barátom mondta hogy elkezdett reggel ő is viszketni. Úgy gondolom ezt én okoztam, lehet benne valami ?

Orvosnál voltam és mindig csak ugyan azt mondja.

Nem szeretném abbahagyni a fogamzásgátló szedését, mert mielőtt nem szedtem rettenetes menstruációs görcseim voltak, és a gyógyszer ezt elmulasztotta.

Előre is köszönöm a válaszokat

21/L

2014. dec. 29. 17:25
 1/3 anonim ***** válasza:
Menj el másik dokihoz.
2014. dec. 29. 17:45
 2/3 anonim ***** válasza:

szia!

Annyiban "okoztad te", hogy a gyógyszer legyengíti a hüvelyed védekező képességét. Ezért mindig van egy enyhe fertőzésed. És oda-vissza adogatjátok egymásnak, de a férfiaknak nem mindig okoz tüneteket.

Én most meg nem mondom neked, hogy baci vagy gomba, de mindkettőtöket kezelni kell. Menj másik dokihoz, mondd el neki, hogy egymást fertőzitek, és viszketsz menzesz előtt. Csináljon tenyésztést, és adjon gyógyszert nektek!

2014. dec. 29. 19:22
 3/3 A kérdező kommentje:

Elmentem ma dokihoz, és gombás fertőzés ami azért tér vissza minden hónapban, mert túl sok édességet és szénhidrátot eszek.

Hüvelykúppal kell kezelni és Candida diétát kell csinálnom 3-6 hónapon keresztül.

Van tapasztalatotok ezzel a diétával kapcsolatba ?

2014. dec. 30. 11:59

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!