Eldurvulhatott a hüvelygombám, vagy ez már nem az?
Ez nem gomba, hanem inkább valami más lehet. A gombánál nem fáj a pisilés!
urológushoz menj.
Velem is pontosan ez volt szüzesség elvesztése után, valószínű hólyaghurut fertőzés, egy kis hüvelygombával. Nekem hüvelygomba elleni krémmel múlt el, amit receptmentesen vehetsz gyógyszertárban, a Canesten Kombit javaslom. Napközben teafaolajat cseppents a tisztasági betétedre, fürödj sokszor, de parfümmentes intimlemosót használj. A vaginális gőzölés se rossz, hogy főzöl kamillateát és a gőze felé guggolsz. Ha ezt mind betartod el fog múlni, de a krém a hüvelykúppal a tuti, attól napok alatt jobb lesz.
Sajnálom, tudom milyen rossz. Nem védekeztetek?
Ja és ne szexelj addig a barátoddal, meg ne engedd neki semmit.
"Nekem hüvelygomba elleni krémmel múlt el, amit receptmentesen vehetsz gyógyszertárban, a Canesten Kombit javaslom."
A canesten jó a gombára, de a hólyaghurutra NEM! Ha egyáltalán az van a kérdezőnek. Számtalan kórokozó létezik, ami hasonló tüneteket okoz. Vizeletvizsgálat kell és nődoki, hogy megnézzen.
szia
elmentél vele dokihoz? Jobb már?
Nekem is volt hasonló nyáron, felfáztam. Egy drága gyógyszert írt fel a doki, amit 1 héten át napi 2x kellett szedni. Kb. a 2. napon már használt, addig egy pokol volt az életem :(((
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!