Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Mitől lehet ilyen folyásom?

Mitől lehet ilyen folyásom?

Figyelt kérdés

A menzeszeim között, mindig sok fehér folyásom szokott lenni...néha viszket, néha pedig egyáltalán nem, de menstruációkor mindig elmúlik, majd amikor vége van, megint előjön.

Mitől lehet ez és hogyan tudnám kezelni? (orvos nélkül először)

Előre is köszönöm a segítséget!

2010. febr. 3. 20:34
 1/3 anonim ***** válasza:
Van egy sejtésem, amikor előjön ez a panasz, akkor gyengébb az immunrendszered. Először próbálkozz vitaminokkal, vas, kálcium magnézium, és foghagyma tabletta. Vashiánytól is lehet ez a panasz, a foghagyma pedig gombaölő.
2010. febr. 3. 20:56
 2/3 anonim ***** válasza:

A folyás kis mennyiségben normális, de nagy mennyiségben fertőzésre utal, így hát ne kísérletezz orvos nélküli házi gyógymóddal, mert ha nem kezelteted magad, komoly bajod is lehet. Tapasztalatból mondom, én ugyanígy jártam. Majdnem fél év után mentem el orvoshoz, mostmár 2 hónapja kezelnek lassan, de legalább már látom a gyógyulás jeleit:)

Azért is fontos, hogy dokihoz menj, mert ő ki tudja tenyészteni a bacikat, amik a hüvelyedben a folyást okozzák, és megfelelő gyógyszert tud adni.

Szóval irány a nőgyogyó.

2010. febr. 3. 21:38
 3/3 A kérdező kommentje:

Köszönöm a segítséget!

Nagyon valószínű hogy vmi vitaminhiányom lehet, meg vashiányos is vagyok (ez tuti :) ).Dokihoz majd mindenképpen elszeretnék menni, csak előtte még kicsit megpróbálom felturbózni az immunrendszerem.

Köszönöm mégegyszer a válaszokat! :)

2010. febr. 6. 17:46

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!