Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Miért vérzem menzesz után pár...

Miért vérzem menzesz után pár nappal megint?

Figyelt kérdés

Néhány hónapja van ez, hogy mikor véget ér a menstruációm pár nappal később megint elkezdek vérezni. De ez már nem ugyan olyan, nagyon kevés jön (elég tisztasági betétet használnom) és sűrűbb is meg sötétebb színű. Úgy 4-5 napig szokott ez is tartani. Mitől lehet?? Korábban nem volt ilyen.

18/L

2014. dec. 27. 15:43
 1/5 anonim ***** válasza:
Voltál vele nőgyógyászaton?
2014. dec. 27. 15:54
 2/5 anonim ***** válasza:
Ha már több hónapja van ez
2014. dec. 27. 15:55
 3/5 A kérdező kommentje:
Nem. Különben miért tenném fel a kérdést? Nem voltam még orvosnál soha és félek elmenni, ezért halogatom. De ha muszáj akkor biztos elmegyek, csak szerettem volna utána járni előtte ennek, hátha kiderül hogy nem nagy dolog, vagy valami...
2014. dec. 27. 17:07
 4/5 anonim ***** válasza:

Köztivérzés, hormonális probléma okozhatja, de ezt ki kell vizsgálni. Ne halogasd én azt javaslom!

30/N

2014. dec. 27. 17:23
 5/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm a választ!
2014. dec. 27. 17:55

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!