Egyszerűen nem tudom feldolgozni hogy nő vagyok és "menstruálnom kell"?
Premens tablettát próbáltad már? Ilyenkor szedsz gyógyszert a görcsökre?
Nekem a premens nem jött be, de van, akinek enyhíti a panaszokat. Három hónapos kúraként kell szedni, vény nélkül kapható.
No-spat és valami fájdalomcsillapítót szoktam szedni a görcsökre, és mikor érzem, hogy meg fog jönni, már elkezdem szedni, így sokkal kevésbé "lendül bele", vagy hogy mondjam. Szóval könnyebb úgy.
Ha íratsz fog.gátlót, és használ, arra figyelj, hogy abba ne hagyd. Én abbahagytam, és kétszer mentőt kellett hívni hozzám. Szóval utána még erősebb.
Még nem próbáltam viszont másik 4et már igen ami ki is jött. Mondta az orvos a fog.gátlót de ha megpusztulok se fogom szedni. Majd lesz valami.
Köszi a választ.
Nem mert kijön.
Pihenek de attól fáj.
Köszi a válaszokat!
Nem lehet,hogy már pszichésen produkálod a tüneteket?
Van egy barátnőm aki mindig ágynak dőlt,annyira fájt a hasa,görcs oldók se segítettek volt,hogy hányt is. Aztán mondtam,hogy ne gondoljon ennyire erre,meg elvittem sétálni.Próbáltam felvidítani.Elterelni a gondolatait.Mintha enyhültek volna tünetei.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!