Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » 5 napig napi 3x1 Norcolut...

5 napig napi 3x1 Norcolut tabletta, valakinek tapasztalata van vele? (többi lent)

Figyelt kérdés

PCOS miatt kaptam,ma szedem 3. napja. Van aki hízott emiatt esetleg?:/ Mennyi a valószínűsége,hogy tényleg megjön tőle a menzesz?

Olvastam olyat is,hogy ez magát a problémát nem oldja meg véglegesen,tehát ha abbahagyom ezt ill. utána majd valamikor a fogamzásgátlót,lehet ugyanúgy nem fogok menstruálni? Aki volt ilyen helyzetben mi segített?:(

18/l

2014. dec. 25. 20:48
 1/1 anonim ***** válasza:
Szia! Én fél évig szedtem minden hónapban 10 napig 1 Norcolutot. Egy dekát sem híztam tőle, és minden hónapban az abbahagyás után pontosan 3 napra meg is jött tőle. Ez a gyógyszer arra jó, hogy megvastagodott méhnyálkahártya a gyógyszerrel bevitt hormon segítségével leváljon.
2014. dec. 25. 21:25

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!