Minerva fogamzásgátlóról véleményeket kérnék?
Figyelt kérdés
Én majdnem 4 évig szedtem, eddig semmi baj nem volt vele, de mostanába pl. a gyógyszer elfogyása elött megjött már. Valami nem stimmel vele.Átakarok térni másik tablettára. Szerintetek melyikre?2010. febr. 3. 11:37
1/1 anonim válasza:
Bár én még csak kétszer szedtem fogamzásgátlót (Lindynett-et egy évig, a minervát most kezdtem el 1-2 hete), szóval annyira mélyreható véleményem nem lehet róla, de amennyit tudok ezekről a bogyókról, hogy ha négy évig szedted és mostanában érzel csak változást, nem feltétlenül a gyógyszer a hibás. Nem változott meg mostanában valami a magánéletedben? Szakításra vagy új kapcsolatra gondolok, mert az ilyenek szokták befolyásolni a ciklust. Először szerintem kérd ki nőgyógyász véleményét és ha azt javasolja akkor vizsgáltasd ki magad, lehet benned van valamiféle változás. Olyan oka is lehet hogy stresszes vagy vagy hánytál, vagy bármi ami befolyásolhatja a gyógyszer hatását. Ha négy évig nem volt ilyen problémád nem lehet a gyógyszer a hibás szerintem, én mindenesetre kikérném egy orvos véleményét.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!