Melyik a legjobb intimzuhany, ami azért jó árban is van?
http://www.gyakorikerdesek.hu/egeszseg__nok-egeszsege__64039..
Ebben írtam le pár dolgot, hadd ne írjam le mégegyszer.
hát kinek mi de én abból indulok ki hogy régen sem volt a nőknek semmilyen készítmény külön a nemiszervük mosására és mégsem volt semmi bajuk, de hát ki miben hisz
én akkor is úgy gondolom hogy ezekben a dolgokban van vegyi agyag illatosító aroma stb.. tehát nem tartom olyan természetes dolognak hogy azzal kéne tisztálkodni odalenn :-)))
A vízben és a gyógyszrtári tejsavban milyen vegyi anyag van? A szappanban nincs vegyianyag? nem szárít ki? Max. ha bioszappant használsz, ami teljesen illatanyag és vegyianyagmentes és tartósítószer sincs benne, akkor talán. De ez mindenkinek a saját döntése.
Régen nem volt külön mosakodószer az igaz, de nem is ennyi mestreséges anyagot vittek be a szervezetükbe az ételekkel, krémekkel, a mindennapi kinti levegővel. És azt sem tudhatjuk, hogy nekik nem voltak-e gondjaik a szappannal mert nem volt internetes fórum, ahol megbeszélték volna:)))
hát lehet hogy nem volt fórum :-)) de van mindenkinek gondolom nagymamája meg anyukája talán ők igazán a
legjobb emberek akik át tudják adni a tapasztalatokat e téren. Talán kérdezd meg valamelyiküket. Van persze biztos a szappanban is valamilyen vegyianyag de nem olyan mesterségesek még mindig mint az intimzuhanyban. De mindenkinek saját joga eldönteni hogy mivel tisztálkodik de remélem aki írta és használja a későbbiekben újra írni fog és leírja a tapasztalatait. :-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!