Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Melyik a legjobb intimzuhany,...

Melyik a legjobb intimzuhany, ami azért jó árban is van?

Figyelt kérdés
És a meglévő hüvelygombát kezeli (nincs!)? Nekem antibiotikum szedése miatt kellene. Megelőzhető vele? Szedjek mellé azért Normaflore-t? 18/L
2010. febr. 3. 10:18
 1/7 anonim ***** válasza:

http://www.gyakorikerdesek.hu/egeszseg__nok-egeszsege__64039..

Ebben írtam le pár dolgot, hadd ne írjam le mégegyszer.

2010. febr. 3. 10:20
 2/7 anonim válasza:
hát én azt javasolnám inkább hogy maradj a régi jól bevált szappannál mert ezek a mesterségesen megcsinált dolgok semmi jót nem fognak évek múlva kiváltani belőle hogy belül is tisztítod magad, mellékesen megjegyezném hogy a nőgyógyászok sem tartják sokra ezeket az intim mosókat sem a külsőleg használandót sem a hüvelymosót mert gondolom arra gondoltál. Én elkezdtem mindkettőt de egyáltalán nem éreztem magam tisztábbnak tőle mint most már hogy semmit csak szappant hazsnálok. Ezek a szerek csak arra jók, hogy elpusztítsa még azokat a védő sejteket is bennünk amelyek hasznosak és nagyon sok fertőzéstől megvédenek.
2010. febr. 3. 12:13
 3/7 anonim ***** válasza:
Nekem a nődokim mondta, hogy oda szappant ne, csak tejsavas intimzuhany. Nem pezsgőtabletta, hanem gyógszertári tejsav.
2010. febr. 3. 12:14
 4/7 anonim válasza:

hát kinek mi de én abból indulok ki hogy régen sem volt a nőknek semmilyen készítmény külön a nemiszervük mosására és mégsem volt semmi bajuk, de hát ki miben hisz

én akkor is úgy gondolom hogy ezekben a dolgokban van vegyi agyag illatosító aroma stb.. tehát nem tartom olyan természetes dolognak hogy azzal kéne tisztálkodni odalenn :-)))

2010. febr. 3. 12:53
 5/7 anonim ***** válasza:

A vízben és a gyógyszrtári tejsavban milyen vegyi anyag van? A szappanban nincs vegyianyag? nem szárít ki? Max. ha bioszappant használsz, ami teljesen illatanyag és vegyianyagmentes és tartósítószer sincs benne, akkor talán. De ez mindenkinek a saját döntése.

Régen nem volt külön mosakodószer az igaz, de nem is ennyi mestreséges anyagot vittek be a szervezetükbe az ételekkel, krémekkel, a mindennapi kinti levegővel. És azt sem tudhatjuk, hogy nekik nem voltak-e gondjaik a szappannal mert nem volt internetes fórum, ahol megbeszélték volna:)))

2010. febr. 3. 12:56
 6/7 anonim válasza:

hát lehet hogy nem volt fórum :-)) de van mindenkinek gondolom nagymamája meg anyukája talán ők igazán a

legjobb emberek akik át tudják adni a tapasztalatokat e téren. Talán kérdezd meg valamelyiküket. Van persze biztos a szappanban is valamilyen vegyianyag de nem olyan mesterségesek még mindig mint az intimzuhanyban. De mindenkinek saját joga eldönteni hogy mivel tisztálkodik de remélem aki írta és használja a későbbiekben újra írni fog és leírja a tapasztalatait. :-)

2010. febr. 13. 12:57
 7/7 A kérdező kommentje:
Nah az a tapasztalatom, hogy a semmi néha több. :D Beszedtem az antibiotikumot, nem szedtem mellé semmit, nem szappanoztam, nem tejsavaztam, és semmi bajom. :) Most viszont rendeltem az AVON-ból intimlemosót, biztos ami biztos alapon, és minden rendben. Egészséges vagyok, mint a makk. :) :) :) És köszönöm a válaszokat! :)
2010. febr. 14. 10:06

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!