Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Nagyon fáj a hasam! Mit...

Pihécske kérdése:

Nagyon fáj a hasam! Mit tegyek? :/

Figyelt kérdés
Nagyon fáj már két napra,orvosság nem segít,ha eszek valamit,meg iszok,rögtön begörcsöl és fáj :/ Pont Karácsony előtt kellett nekem ez!

2014. dec. 23. 15:09
 1/7 anonim ***** válasza:
100%
Orvos netán?
2014. dec. 23. 15:22
 2/7 anonim válasza:
100%
Szerintem menj el orvoshoz nekem is így kezdődött és vakbél gyulladásom lett és már ráadásul perforálódott:/ Menj el orvoshoz mert ez nem játék! én 3 napig szenvedtem mert azt gondoltam elmúlik,de nem! És ha nem megyek orvoshoz akkor most nem élnék:( Szóval menj gyorsan!!! Gyógyulj meg hamar:)
2014. dec. 23. 15:30
 3/7 anonim ***** válasza:
Epe vagy vakbél. Orvos. Bár kimondottan rühellik az olyan beteget,aki otthon lapítva vár és az ünnep előtti délután mégis elmegy-immáron tényleg xar állapotban-hogy "nehogy már így menjek neki az ünnepnek". Ő meg az utolsó pillanatban,mikor a kórházban is emberhiány van,akkor intézkedjen.Gyógyulj meg!
2014. dec. 23. 15:45
 4/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm,ha holnap reggel is fájni fog,akkor elmegyek dokihoz!Mostmár kicsit javult a helyzet :)
2014. dec. 23. 15:54
 5/7 anonim ***** válasza:
Ne egyél semmit, vagy csak almát, krumplipürét, tea, szűrt almalé, diéta!
2014. dec. 23. 15:55
 6/7 anonim ***** válasza:
Lehet szélgörcs
2014. dec. 23. 18:06
 7/7 A kérdező kommentje:

Lehet hogy csak egyszerű gyomorrontás,Karácsony előtt megesik :)

Köszönöm mindenkinek,viszont még jöhetnek tippek ;)

2014. dec. 23. 18:19

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!