Miért érzek dudort a hüvelyemben?
Sziasztok!
Kb. már késik 5 napja a menszeszem.
Előtte vagy 1 hétig görcsöltem,de úgy,hogy úgy éreztem kiszakad a hüvelyem a helyéről,ilyenkor még a húgycső rész is érzékeny.A folyásom folyamat változik,hol sárga,hogy átlátszó,hol sokkal sötétebb (esetleg barna és sárga).
Már pár napja nem görcsölök,viszont ma,ahogy hüvelyflóra visszaállító kúpot helyeztem fel,egy dudort érzek,amit mozgatni tudok fel-le és a végén van egy bemélyedés.
Érzékeny tapintásra,ráadásul úgy érzem,hogy kiszakad a hüvelyem a helyéről,olyan mintha belülről fájna,feszítene és ez kihat a vizelésemre is...a vizelés is ennél fogva kellemetlen,görcsölgetek,fáj a derekam.Nem tudom,hogy ez mi lehet,a menszi előjele.A vizelés amúgy nem fáj,de olyan diszkomfort érzetem van tőle.
Januárban volt egy polip a méhszájamban,amit leműtöttek.Legutoljára 1 vagy másfél hónapja nézhettek UH-n,akkor nem láttak semmit sem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!