Az normális ha napközben 0,5-1 litert iszom és éjszaka is ugyanennyit? 14/L
Nem! Ez is egy furcsa dolog!Csak reggel és este megyek wc-re éjszaka eszembe sem jut!
am Köszi a válaszokat!
sztem ezcsakegy megszokott dolog.
ha nagyon zavar le lehet szokni róla, csak nehézkes.
én is félliteres söröskorsót készítek magam mellé
és amugy nem alva iszol csak felkelsz iszol és reggelre nem emlékszel, ugyanezt csinálom én is
sőt nyáron éjszakénként egyhuzamra megittam közel 3/4 liter vizet annyira melegem volt
szerintem jó ha sokat iszol :D
19L
Így téli időszakban a napi 1l folyadék még talán elmegy, de nyáron azért figyelj rá jobban hogy a melegtől függően legalább 2-2,5 l igyál meg.
Én lefekvés elött csak egy két kortyot szoktam inni, mert különben biztos felébredek éjszaka és ki kell mennem, de ha te másképp nem bírod akkor csak igyál, viszont a cukros üdítőket, szörpöket nem javaslom, mert legalábbis én azoktól csak mindig szomjasabb szoktam lenni. Ha teheted igyál inkább ásványvizet, de abból se a szénsavasat, de legjobb szerintem a sima csapvíz. Persze napközben ihatsz mást is de a cukros italokat márcsak a fogad miatt sem javaslom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!