A szeméremdomb feletti folyamatos, enyhe nyomás. Ez mi lehet? Terhes tuti, hogy nem vagyok. Ez valami gyulladas lenne?
Milyen orvosnál voltál? Nőgyógyásznál vagy házi orvosnál?
Én is hasonlót érzek ma reggel óta, középen fáj a hasam egészen legalul. Én hólyag gyulladásra gondolok, holnap megyek nőgyógyászhoz. :/
Szia!
Na én voltam tegnap a nőgyógyásznál (mondjuk alapvetően bakteriális fertőzéssel járok hozzá, de megkérdeztem tőle ezt az alhasi fájdalmat is, mert összefügghet), mondtam neki, hogy a hólyagomra tippelek, megtapogatta kívülről/belülről és mivel akkor nem éreztem fájdalmat nem tulajdonított neki jelentőséget. Azt mondta szerinte rendben vagyok, még várjuk a tenyésztés eredményét, amiből kiderül, hogy elmúlt-e tényleg a fertőzés. Szóval ennyit tudtam meg, de gondolom ez így neked nem sokat segít... :/ Majd írj, neked mit mondanak ma, kíváncsi vagyok!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!