Ki használt már az első menszeszekor tampont?
Figyelt kérdés
És mekkorával kezdtetek?2010. febr. 1. 23:14
1/6 anonim 

válasza:

Én ráadásul normalt mert versenyem volt és nem tudtam máshogy átvészelni!
De első menszeszkor még nem ajánlott, én elég bátor vagyok szóval így mertem :)
2/6 anonim 

válasza:

En nem is probalkoztam vele, felek tole es ugyis tudom hogy nem fog sikerulni, en csak betetet hasznalok sajnos.
15/L
3/6 anonim 

válasza:

Én 11 éves voltam, amikor először megjött, a második-harmadik alkalomtól kezdve tampont használok, mert a betétet nem szerettem, mindig meggyűrődött.
24/L
4/6 anonim 

válasza:

Én is féltem használni, 3-4 évig szenvedtem betéttel, azóta áldom a napot amikor végre rászántam magam és sikerült felrakni a tampont! (16 évesen kb) :)
5/6 anonim 

válasza:

éveken át tampont használtam, és meg is lett az eredménye. rengeteg baktériumot elkaptam, persze nem miatta hanem azért mert csakis kizárólag steril újjakkal szabad felhelyezni, és ugye nemcsak egyet kell betenni egynap, így suliban pl szappan nélkül és hidegvízes kézmosástól nem lett tiszta az újjam. nagyon sok baktériumot elkaptam és rendszeresen kellett miatta járnom nőgyógyászhoz, mire elmúltak, így azóta nem is használom és nincs is semmi bajom. utána szoktam egy menszesz után ajánlott hüvelykúpot felhelyezni még és ennyi. azóta tényleg semmi bajom és már bánom hogy korábban nem hallgattam anyára és az orvosra. de persze ez is lehet emberfüggő van akinek sosincs semmi baja, én sajnos a másik kategóriába tartoztam
6/6 anonim 

válasza:

szerintem ehhez kell egy pár hónapos, betéttel szerzett tapasztalat (mennyit vérzik az ember, hogy térnek el az egyes napok, mennyi ideig van meg neki, a vérzés mennyi tampont igényelhet stb.)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!