Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Nőgyógyászt keresek Kiskunhala...

Nőgyógyászt keresek Kiskunhalason. Valaki?

Figyelt kérdés

Két dokit ajánlottak, Kellner Barnabást és Bánfi Józsefet, viszont nem tudom, hogy például Bánfinak van-e magánrendelője, meg ilyenek... Emellett érdekelne, ha véletlen valaki ismeri egyikőjüket, mi a véleményetek róluk? Első nődokis vizsgálat lesz, picit félek. :S

16/L

2010. febr. 1. 21:47
 1/3 anonim válasza:
Nekem a Kellnerről nem jó véleményem van, mert mikor nála voltam ultrahangon a terhességem alatt, megkérdeztem hogy fiú vagy lány, bunkón azt mondta nem tudja megmondani! A Bánfinak a Szilády utcán van magánrendelője!
2010. febr. 2. 09:33
 2/3 anonim ***** válasza:

én voltam már Bánfi Józsefnél, de nem vizsgált meg, csak ilyen..tanácsadásra mentem. magánrendelője van, igen, egyébként meg szerintem nagyon kedves, kérdezte mit szeretnék tudni, mondta hogy ne izguljak, meg részletesen válaszolt. a tanácsadásért 1000 Ft-ot fizettem.. azt gondolom, hogy fizetni kell ugyan, de legalább emberszámba vesznek, amit lehet hogy egy kórházi nőgyógyászati rendelés alatt nem tesznek meg...

menses naptárat vigyél!ha hozzá mész el, ne félj, mert megértő, kedves és türelmes!16/L

2010. febr. 2. 16:05
 3/3 A kérdező kommentje:
köszi a válaszokat. és azt még megkérdezhetném, hogy melyikük hogy rendel meg Bánfié hol van pontosan? Egyébként Kellnernek is Szilády utca. vagy valamelyikünk keveri? :S és egyébként telón odaszóltatatok előtte vagy valami?
2010. febr. 2. 20:21

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!