Menstruáció alatt ennyi vérzés és ilyen alvadt vér?
Figyelt kérdés
a lényeg az, hogy kb másfél hete megvan, de nekem sokszor össze-vissza szoktot megjönni.. az első pár napban alig volt meg, inkább barnás folyásom volt. most pár napja nagoyn megjött görcsöltem folyamatosan pedig nem szoktam. aztán észrevettem hogy alvadtvéres volt, végül este a tusolóban alvadt vér darabok voltak, mintha kisebb húscafatok lennének.. mi lehet ez? most sem vagyok túl jól holnap megyek dokihoz.. tapasztalatok?2014. dec. 14. 10:10
1/1 anonim válasza:
szia!
Tudod, mi történik menzesz alatt, Leválik a méh faláról a méhnyálkahártya. És ki is jön. Annak a darabjait láttad. Elmehetsz dokihoz, de ez normális. És onnantól számold, hogy vér jön! A barnázás nem számít bele, csak a végén.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!