Hüvelygomba lehet ez?
Figyelt kérdés
Pár napja égető,viszkető érzést érzek ott lenn. Darabos folyásom nem igazán van...Hüvelygomba lehet ez? És ha az,hogy mondjam meg anyunak?Sohasem tudtam ilyeneket mondani neki, mert olyan,,ciki" vele ilyenekről beszélni...14/L2010. febr. 1. 18:42
1/6 anonim 

válasza:

szerintem próbálj bemenni a gyógyszertárba vagy ahol lehet ilyeneket vásárolni,és vegyél:S
én ezt tenném helyedbe...ha meg nem lenne pénzed,akkor én megmondanám anyukámnak.
14L
2/6 A kérdező kommentje:
van pénzem rá, szal azzal nincs baj...de attól félek h ha ezt nem tom megbeszni vele, akk később mi lesz...nem izé h egyedül akciózok?xĐ
2010. febr. 1. 18:55
3/6 anonim 

válasza:

figyi,én 15 éves vagyok és lehet nekem is az van pont most:S nagyon rosszul jövök ki anyámmal tegnap előtt este oda mentem hozzá és megmondtam neki hogy figyi dokihoz kéne menni mert ezeket érzem és utána néztem a neten hogy ez van... és ahoz képest hogy nem birjuk egymást elég jól fogadta kért időpontot és majd elmegyek...(mellékesen lehet másmilyen fertőzésed is)de ha semmiképp nem akarsz szolni a szüleidnek egyedül is elmehetsz gyermeknőgyógyászhoz csak asszem kell előre kérned időpontot
4/6 anonim válasza:
Valószinü gombád van!És a legjobb ha az anyudnak szolsz erről,ő tudni fogja mi a legjobb számodra,hisz neki is márt volt az élete során bisztos hüvelygombája, ezen minden nő legalább egyszer át esik,életesorán,akkort szolj neki, ha kettesben vagytok,és mond hogy szeretnéd a tanácsát ki kérni egy igen kényes női dologban,és ne érezd cikinek,hisz az életed során lesznek rosszab dolgaid is,hidd el,de anyud akkort is ott lessz,és ki más lessz ott mindig melletted min ő hisz egy anyának a gyereke a lagfontossabb a világon!Úgy hogy hajrá!Szolj anyudnak!én is anya vagyok és remélem és szeretném ha a lányaim ijen dologban az én tanácsomat kérné ki,hogy lássák,bármikort számíthatnak rám,anyud is így fog érezni hidd el!Csak bátran!!Légy bátor!Bízom benned!További szép napot!
5/6 A kérdező kommentje:
köszönöm a válaszokat,igazatok van:)ma beszélek vele és a fejleményeket leíro ide majd:)köszi
2010. febr. 1. 19:17
6/6 anonim válasza:
Szia megint én vagyok 19:10 es,annyival egészíteném ki a mondandómat, hogy nem tudhatod mien gombád van és fére is kezelheted magad,amíg anyuddal nem beszéltél addig ne kezeld magad semmivel,Ő tudni fogja a meg oldást,ha majd neked lessz gyereked,te nem szeretnél neki segíteni ilyen dologban?Gondold csak végig,és hejessen döncs!27éves anyuka!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!