Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » MIért kell ennyit mosdóba járnom?

MIért kell ennyit mosdóba járnom?

Figyelt kérdés
Előre kijelentem h orvoshoz nem tudok menni, és nem is pontos diagnózis kell, csak h volt-e már vkinek ilyen. A menstruációm előtt szokott lenni, hohy félóránként járok mosdóba, de épp most múlt el és megint 10 percenként járkálok, felfázni tuti nem fáztam fel, mert nem csíp, csak sima vizelet...semmi folyás vagy ilyesmi..szóval lehet ez a menses miatt még? :D ha most lebetegszek én meghalok...

2014. dec. 12. 22:35
 1/2 anonim ***** válasza:
100%
Nem stresszelsz nagyon valami miatt? Nekem akkor van ilyen, ha nagyon ideges vagyok valami miatt.
2014. dec. 13. 07:28
 2/2 A kérdező kommentje:
De igen, nagyon izgultam egy meghívás miatt, ma már reneződött minden és el is múlt...:D Eddig még sose fordul ilywn elő..KÖszönöm a válaszod
2014. dec. 13. 21:30

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!