Honnan tudjam hogy ezek a csomók milyen csomók?
néhány éve voltam nődokinál, mert a mellemben találtam egy csomót.
Megnézte, abban mellemben is talált még egyet, a másikban is kettőt.
Azt mondta szerinte ez csak zsírcsomó.
Most megint megtapogattam és telis tele van a mellem kisebb-nagyobb bogyókkal. Az egész mellem ha megfogom, mintha babzsák lenne!
Honnan tudjam hogy ebből a sok-sok izéből melyik tejmirigy, melyik zsírcsomó, melyik esetleg más? menjek el havonta dokihoz?
nem is tudnám megjegyezni, h van-e új, vagy régi, mert mondom, mindenhol van!
Mi az, hogy néhány éve voltál nődokinál?
Eleve évente menni kéne megnézetni, hogy nincs e a melledben valami nem odavaló csomó.
Nem kell havonta, csak évente egyszer, érted?
Na, kérj szépen egy időpontot és menjél!
Ennyire te sem lehetsz életképtelen, már ne is haragudj. :D Vagy esetleg jelentkezzünk is be helyetted? Elkísérjen valaki? :D
Menj orvoshoz minél előbb!
Semmi csomó és dudor nincs a mellemben és soha nem is volt.
Szerintem ez nem normális. Ráadásul ha csak egy csomó lenne, akkor is meg kéne vizsgáltatni, nehogy valami rosszindulatú elváltozás legyen. Akkor meg minél előbb kezelés kell.
Köszönöm a válaszokat!
20 éves vagyok jelenleg, de a hónapban elmegyek dokihoz.
Mit gondoltok érdemes fél évente menni ilyen kontroll vizsgálatra?
az emlőrák csak genetikai esetekben jelentkezik ilyen fiatalon, amúgy csak a klimax környékén jelentkezik.
menj el évente ultrahang vizsgálatra ha aggódsz miatta, az ilyen emlőben mint a tiéd nehéz lenne kitapintani egy csomót.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!