Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Hány +kiló után nő?

Hány +kiló után nő?

Figyelt kérdés

mennyit kéne híznom, hogy az látszódjon mellileg? most 43 kiló vagyok

20/n

2014. dec. 11. 23:03
 1/5 anonim válasza:

Mekkora a magassagod? 20 evesen kb 50 kilonak kellene lenned.

Amúgy attól is függ,hogy milyen alkatu vagy.én ha hízok akkor az a hasamra meg a csipomre megy,nem a cickoimra:(pedig ráférne..:)

2014. dec. 11. 23:10
 2/5 A kérdező kommentje:
162
2014. dec. 11. 23:14
 3/5 anonim válasza:
Nem vagy véletlenül anorexiás? En 161cm vagyok es 48 kiló, de még mindig piszkálnak, hogy hízhatnék..amúgy egy picit biztos nőni fog..de csodát ne várj
2014. dec. 11. 23:27
 4/5 anonim ***** válasza:
én ha felszedek 3 kilót utána már látszik a mellemen is de előtte a hasamon és a csípőmön szerintem kifejezetten csak mellre nem fog menni de veled egymagas ismerőseim általában először popsira csípőre majd hasra és mellre híznak csak olyan panasz van hogy narancsbőr és csíkok mert általában ahogy felszedi le is adja és így tovább és hát nem igazán szép !
2014. dec. 11. 23:28
 5/5 anonim válasza:
Ha erdekel fogamzásgátlóval nőtt egy meretet a cicim.. Persze ugyanugy mashova is ment..de csak emiatt ne mérgezd magad gyogyszerrel,csak ha baratod van ;)
2014. dec. 11. 23:53

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!