Olyan érzésem van a hugycsovem végén mint mikor a bugyi mindig hozzáér. Mert leborotváltam most és mikor töröltem ki wc papirral akkor megsértette a végét gondoldom én. Mitől lehet ez?
Figyelt kérdés
neharagudjatok nemtudom máshogy leirni. szoval olyan mint mikor hozzáér a bigyim .nő vagyok. kidörcsötem a wc paprral a pisilöm végét. és még mindig érzékeny. mostmár nemis annyira de mikor hozáérek a végéhez akkor eléggé fáj. nemvagyok felfázva és nemis csip mikor pisilek. az elején nagyon érzékeny volt mikor járkáltam is . most 5 nap mulva márcsak ha hozzáérek. mikor fog elmulni. és egyáltalán ettől van ez?mert onnan gondolom hogy volt már csak nemilyen sokáig tartott.2008. aug. 16. 23:08
1/5 anonim válasza:
Ilyen volt már nekem is.Nagyon kellemetlen, főleg hogy bicikliznem kellett minden reggel, és nagyon fájt. :S Nekem 3-4 napon belül elmúlt szerencsére.
2/5 A kérdező kommentje:
és mikor nemtél akkor is volt?nekem 2 napig volt mikor erős volt szoval ha mentem akkor is de most csak már akkor ha megnyomom.ha mmegyek már nemfáj. és neked levolt borotválva vagy csak ugy volt,
2008. aug. 17. 00:27
3/5 anonim válasza:
Amikor mentem, akkor csak néha.Nem volt borotválva.:)
4/5 A kérdező kommentje:
köszi:)
2008. aug. 17. 00:35
5/5 anonim válasza:
Kend be körömvirágkrémmel (vékonyan) ,mert az gyulladáscsökkentő is és nem fog fájni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!