Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » A barátnőm 3 hetes terhes...

A barátnőm 3 hetes terhes volt állítólag, de azt mondta h elment a babája. Reggel elment orvoshoz de estére már otthon is volt és azt mondta h ilyenkor még nem kell műtét. Ez igaz lehet? Vagy csak kamu?

Figyelt kérdés
2010. febr. 1. 12:18
1 2
 11/15 A kérdező kommentje:
Jó lehet h bizalmatlan vagyok de csak azért mert én szerettem volna azt a babát és ezt ő is tudta.És arra gondoltam h esetleg nem is volt terhes.
2010. febr. 1. 12:43
 12/15 anonim ***** válasza:

3 hetes terhesség nincs. Amikor a vérzés kimarad, akkor a terhesség már 4 hetes, mert az utolsó menszesz első napjától számítják. Innen indulunk.

Ha elmegy a baba spontán, akkor előfordulhat, hogy nem kell orvosi küret, kiürítés. Nagyon fiatal - 4-5-6 hetes - terhességnél van ez így. Régebben, a terhestesztek előtt erre azt mondták, hogy "késik" a havi vérzés. Ma, amikor az érzékeny terhestesztekkel nagyon korőn ki lehet mutatni a terhességet, tudjuk hogy sok ilyen "késés" mögött baba van, csak nem tudott maradni.

Ha bizalmatlan vagy a barátnőddel, miért nem kérdezed meg, hogy honnan tudta, hogy terhes, és kérd meg, hogy adja oda a papírt, amit a nőgyógyásztól kapott a rendelésen. Bár nekem csak az gyanús, hogy 3 hetes terhességől beszélt, ami ugyebár nincs...

2010. febr. 1. 15:01
 13/15 anonim ***** válasza:
Miből jön rá valaki arra, hogy rövidebb ideje óta terhes, mint amennyi két menstruáció között van?
2010. febr. 1. 15:13
 14/15 anonim ***** válasza:

"Ha bizalmatlan vagy a barátnőddel, miért nem kérdezed meg, hogy honnan tudta, hogy terhes, és kérd meg, hogy adja oda a papírt, amit a nőgyógyásztól kapott a rendelésen."

Ha már csak a papírnak hisz, akkor jobb is, hogy egy ilyen kapcsolatba nem születik baba. Nagyon kiborulnék, ha ezek után a barátom nemhogy mellémállna, hanem bizonyítékokat kérne és az orvosi papír alapján ellenőrizgetne...:(

2010. febr. 1. 15:59
 15/15 anonim ***** válasza:
Megérzés. Egyik barátnőm egy hét után érezte, hogy valami alakul. Amikor elment a dokihoz, a doki még nem látott semmit, de ő már biztosra tudta. Doki visszarendelte 1-2 héttel későbbre és annyi idős volt a magzat, amennyit barátnőm is sejtett. Anyai megérzés működik.
2010. febr. 1. 16:00
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!