Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Az lehetséges hogy egy sampont...

Az lehetséges hogy egy sampontól elkezdett hullani a hajam?

Figyelt kérdés
Eddig csak kis mertekben hullott a hajam.Ma azonban hajmosásnál csómóba hullott ha hozzáértem egy kicsit.Wu2 sampont csak most kezdtem el használni,eddig csaak 3 alkalommal használtam a mostani viszont brutal volt!:-( azt is tudni kell hogy nagyon sokszor copfba van a hajam és ritkán mosok hajat. Valaki valami ötlet?:S
2014. dec. 9. 19:58
 1/3 anonim ***** válasza:
Gyakoribb hajmosás, lazára (!!!!) kötött haj. Egyébként is hullhat ilyenkor jobban a hajad. Viszont nekem meg egy hűdemárkás sampontól hullott. Bármi lehet...
2014. dec. 9. 20:02
 2/3 anonim ***** válasza:
én ezt a sampont nem ajánlanám, hogy használd. én olyan szinten allergiás lettem rá, hogy tele voltam csalánkiütéssel.
2014. dec. 9. 20:05
 3/3 anonim ***** válasza:

Ha tartasz a sampontól, vegyél mást. Lehetőleg természetes összetevőkkel, kerüld az "divatos márkákat" és menj bio boltba.

Nekem is hullik és nagyon ijesztő, megértelek :(

A ritka hajmosás nem gond, az nem okoz bajt. Ne kösd össze túl szorosan, de ha pl befonod, nem gubancolódik, így a fésülésnél sem tépődik ki több.

2014. dec. 9. 22:42

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!