Az lehetséges hogy egy sampontól elkezdett hullani a hajam?
Figyelt kérdés
Eddig csak kis mertekben hullott a hajam.Ma azonban hajmosásnál csómóba hullott ha hozzáértem egy kicsit.Wu2 sampont csak most kezdtem el használni,eddig csaak 3 alkalommal használtam a mostani viszont brutal volt!:-( azt is tudni kell hogy nagyon sokszor copfba van a hajam és ritkán mosok hajat. Valaki valami ötlet?:S2014. dec. 9. 19:58
1/3 anonim válasza:
Gyakoribb hajmosás, lazára (!!!!) kötött haj. Egyébként is hullhat ilyenkor jobban a hajad. Viszont nekem meg egy hűdemárkás sampontól hullott. Bármi lehet...
2/3 anonim válasza:
én ezt a sampont nem ajánlanám, hogy használd. én olyan szinten allergiás lettem rá, hogy tele voltam csalánkiütéssel.
3/3 anonim válasza:
Ha tartasz a sampontól, vegyél mást. Lehetőleg természetes összetevőkkel, kerüld az "divatos márkákat" és menj bio boltba.
Nekem is hullik és nagyon ijesztő, megértelek :(
A ritka hajmosás nem gond, az nem okoz bajt. Ne kösd össze túl szorosan, de ha pl befonod, nem gubancolódik, így a fésülésnél sem tépődik ki több.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!