Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Mitől fájhat a jobb petefészke...

Mitől fájhat a jobb petefészkem (vagy környéke)?

Figyelt kérdés

Hetek óta érzem, hogy fáj a jobb petefészkem (de van hogy a bal is, de leginkább a jobb), előtte volt egy gombás fertőzésem (illetve a gombás fertőzés kezelésén vagyok rajta, ez az utolsó nap). Amikor elmentem ezzel a fertőzéssel a dokihoz, említettem neki, hogy fáj, de nem igazán foglalkozott vele. Felírta a fertőzésre a gyógyszert és a hüvelykrémet. Kérdeztem, hogy elmúlik-e a fájdalom ha megszűnik a fertőzés. Azt mondta, hogy ha a méhemnél nem fáj akkor nem baj ha fáj, erre rákérdeztem megint, hogy "De el fog múlni?" erre azt válaszolta bizonytalanul hogy "Lehet".. Szerintem úgy volt vele, hogy ez csak egy kis semmiség. Kár vele foglalkozni. Na de kissé hippohonder vagyok és már megfordult a fejemben, hogy mitől fájhat (szex után intenzívebben). Gondoltam már felfázásra, vagy arra hogy a gombás fertőzés eljutott a petefészkemig, vagy esetleg cisztám van...

Nem ultrahangozott meg, csak bekukkantott, és megnyomkodta a hasamat.

Tudom hogy nem foglalkozhat minden egyes kis aprósággal a doki, de ha már hetek óta fáj és nem csak egyszer vagy kétszer fájt 5percig, akkor azt már nem hiszem hogy magától elmúlna, mint egy sima fejfájás vagy ilyesmi.

2014. dec. 9. 13:11
 1/2 anonim ***** válasza:

Nem akarlak ijesztegetni, de lehet, h ciszta.

Nekem is ilyen volt: szúrt, fájt, nem múlt el.

De nekem szerencsére meg UH-zták.

2014. dec. 9. 15:27
 2/2 anonim válasza:

Eppen ebben a helyzetben vagyok. Azt hittem, hogy cisztam van de nem. Egyszeruen tul erzekenyek a petefeszkeim es azert faj szeretkezes kozben/utan.

Kaptam ra gyogyszert 6 honapig kell szedjem (nem draga amugy) most vagyok tul az elso honapon de meg nem tapasztaltam valtozast.

2014. dec. 12. 16:32

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!