Szent István vagy Uzsoki kórház?
Hamarosan babát tervezünk, úgy szeretnék új orvost választani hogy a kettő közül valamelyik kórházban lehet nála szülni is.
Minden infót szívesen várok! :)
Orvosok, szülésznők, osztályos nővérek? Orvosok magánrendelése, felszereltség? Szobák kényelme, kedvesség, szakértelem? Fájdalomcsillapítás, gátmetszés, császár? Lehet-e külön szobában aludni a babával stb.
Uzsoki.
És nem kell doki - persze ha ragaszkodsz, akkor hajrá.
Én mindkét babát (idén és 2 éve) ott szültem ügyeletesnél.
Mindenki nagyon aranyos, kedves, bátorító volt. A szülésznő végig velem volt. :) A nővérek is nagyon aranyosak, barátságosak és a csecsemősök is. Mondjuk van egy aki elég fura stílusú, de a többi korrekt.
2-szer van vizit, a babákat is 2-szer kell leadni, amikor náluk van vizit és amikor fürdetnek. A gyerekorvos is körbe jár és elmondja részletesen , h mi van a babával.
CSecsemősöktől éjjel-nappal lehet kérdezni.
4 ágyasban voltam : van külön fürdőszoba mindegyik szobához. Van hűtő a szobákban.
Fájdalom csillapítás is van, ha kérsz. :) Persze az utolsó órában már nem adják be :D Gátmetszésem nekem csak elsőnél volt, most gátvédelemmel szültem és nem is beszéltük meg, hanem alapból így készültek. :)
Császár passz... a szobámban az egyik anyukának volt csak, de neki muszáj volt, m nem volt befordulva a baba.
Van külön szoba, fizetős persze.
Kaját vigyél ;)
3as!
Én 2 éve és most szeptemberben szültem az Uzsokiban.
Reggel gyerekorvosi vizit, este pedig fürdetés miatt viszik el őket, ez szerintem nem gyerek-elleni tett, sőt...
És nem adtak nekik cukros vizet!
Pár baba nagyon éhes volt, amikor menni kellett értük, akkor szóltak is, h "anyuka, éhes a baba". De soha nem adtak nekik semmit.
Lányom 11-kor született, 2 órát velem volt, aztán berendezkedtem a szobában és délután 3-kor mehettem is érte és végig velem lehetett.
CSászárosnál vsz azért nem lehet az anyukával, m ugye ez egy nagy műtét mégiscsak és X ideig csak feküdni szabad, mit kezdene az anyuka egy babával, ha nem mozdulhat meg?
Sokakt kifáraszt/megvisel a szülés és szeretnének kicsit pihenni. Amúgy meg nem tartják a csecsemősök bent a babákat. 1 éjszaka max és reggel már viszik is ki az anyukának, ha az nem ment érte.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!