Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Szinte semmi mellem nincs,...

Szinte semmi mellem nincs, valamint 15 éves vagyok. Lehet, hogy daganat van a mellemben?

Figyelt kérdés

Egy 12 évesnek is nagyobb mellei vannak, mint nekem, viszont már egy másfél éve észrevettem, hogy a bal mellemben mintha lenne valami gumó. Nem törődtem vele, mert úgy gondoltam, hogy: "áhh, úgy sem lesz semmi baj, ez biztos valami természetes ilyen korban, valamint ilyen kis mellekben nem lehet daganat." . Viszont még mindig ott van. Kezdek megijedni, mivel csak az egyikben van ilyen / a bal mellem valamivel nagyobb, mint a jobb /. Régebben vigyáztam egy kisfiúra, akinek ha nem tetszett valami, akkor rúgott. Elég gyakran előfordult, hogy mellbe rúgott. De ekkor még olyan 11 éves lehettem.

/Ha valami plusz, felesleges információt is leírtam, akkor légyszi ne oktassatok ki, hogy hogy jön az ide. Igyekeztem mindent leírni. Úgy vagyok vele, hogy inkább több info, mint kevesebb./

2010. jan. 31. 22:07
 1/5 anonim válasza:
Nem tudom, mennyire vagy már a pubertásban, de mielőtt elkezd nőni a melled lehet benne kis fájó csomó. Nekem is volt és csak az egyikben. Az, hogy egy 12 évesnek is nagyobb melle van felejtsd el, alkati dolog. :) Az sem baj hogyha nem egyformák,szerintem a nők nagyrésze így van ezzel. Szerintem kérdezd meg a háziorvosodat, (vagy egy nőgyógyászt,) nem fognak kinevetni. És beszélj erről anyukáddal, vagy más felnőttel, ha bizonytalan vagy, mindig jó ha van melletted valaki.
2010. jan. 31. 22:22
 2/5 A kérdező kommentje:
11 évesen jött meg és olyan 9-10 éves koromban kezdett el "nőlni" a mellem.
2010. jan. 31. 22:43
 3/5 anonim ***** válasza:
Menjél orvoshoz. Ha bajod van, minél hamarabb ki kell derülnie, ha nincs bajod, akkor megnyugszol, és nem emészted magad tovább. Kis méretkülönbség normális.
2010. febr. 1. 02:08
 4/5 anonim ***** válasza:
100%

Én férfi vagyok.A csomókhoz nem tudok hozzászólni,de az apró mellhez igen.Én eléggé nagykanállal ettem a lányokat korábban,és el kell hogy áruljam,hogy a (bocsánat a kifejezésért)deszka lányokra buktam !!!!!

Utána meg egyáltalán nem érdekelt h milyen melle van a nőnek.De régen az apró keblüeket tartottam attraktívnak és izgatónak.Ne izgulj ezen.Semmi cicivel is ugyanolyan értékes vagy mint más,és ugyanúgy fognak imádni a pasik mint mást,hidd el tapasztalat.Jó légy.

2010. febr. 1. 18:51
 5/5 anonim ***** válasza:
Szia! Milyen viszonyban vagy az anyukáddal? Próbálj meg vele beszélni arról, hogy a bal melledben csomó van egy ideje és ő mit javasol. Serdülő korban a hormonális változások miatt nagyon sokféle elváltozás lehet, ami normális és nem kóros. Mindenképpen menj el egy nőgyógyászhoz, ha valami gond van, akkor hamar kiderüljön. Nekem is volt csomó, elmúlt. Masszírozzad rendszeresen a melleidet, a serkenti a keringését és lehet, hogy gyorsabban felszívódik.
2010. febr. 3. 14:34

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!