Szinte semmi mellem nincs, valamint 15 éves vagyok. Lehet, hogy daganat van a mellemben?
Egy 12 évesnek is nagyobb mellei vannak, mint nekem, viszont már egy másfél éve észrevettem, hogy a bal mellemben mintha lenne valami gumó. Nem törődtem vele, mert úgy gondoltam, hogy: "áhh, úgy sem lesz semmi baj, ez biztos valami természetes ilyen korban, valamint ilyen kis mellekben nem lehet daganat." . Viszont még mindig ott van. Kezdek megijedni, mivel csak az egyikben van ilyen / a bal mellem valamivel nagyobb, mint a jobb /. Régebben vigyáztam egy kisfiúra, akinek ha nem tetszett valami, akkor rúgott. Elég gyakran előfordult, hogy mellbe rúgott. De ekkor még olyan 11 éves lehettem.
/Ha valami plusz, felesleges információt is leírtam, akkor légyszi ne oktassatok ki, hogy hogy jön az ide. Igyekeztem mindent leírni. Úgy vagyok vele, hogy inkább több info, mint kevesebb./

Én férfi vagyok.A csomókhoz nem tudok hozzászólni,de az apró mellhez igen.Én eléggé nagykanállal ettem a lányokat korábban,és el kell hogy áruljam,hogy a (bocsánat a kifejezésért)deszka lányokra buktam !!!!!
Utána meg egyáltalán nem érdekelt h milyen melle van a nőnek.De régen az apró keblüeket tartottam attraktívnak és izgatónak.Ne izgulj ezen.Semmi cicivel is ugyanolyan értékes vagy mint más,és ugyanúgy fognak imádni a pasik mint mást,hidd el tapasztalat.Jó légy.

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!