Lehet káros hatása annak, ha nincsen nemi életem?
Figyelt kérdés
Úgy értem,a hormontermelésemre akár hathat?Egészségre vonatkozó a kérdés,és komoly válaszokat várok.2014. dec. 6. 20:33
11/17 anonim válasza:
A közérzetedet megdobhatja, megváltozik az agyban bizonyos anyagok mennyisége, de attól még a hormonjaid ugyanúgy fognak működni.
12/17 anonim válasza:
Több szakcikkben is lehet olvasni, hogy bizonyos hormonok termelése (mennyisége) függ a szexuális aktivitástól is.
Szerintem ez logikus.
13/17 anonim válasza:
nekem sincs, 12 évesen abbahagytam a masztizást azóta eltelt 11 év.
Eddig nem volt gondom vele és nem is kívánom a szexet.
14/17 anonim válasza:
előző vagyok
még annyi h aszex vagyok
15/17 anonim válasza:
A hormonháztartásodat negatívan befolyásolhatja. Kellemetlenebb lehet tőle a menstruációd stb.
16/17 anonim válasza:
Semmiképpen sem okoz semmiféle negatív változást egészségedben!
17/17 anonim válasza:
Dehogy lehet káros hatása.
Gondold el hányan éltek, élnek nemi kapcsolat nélkül.
Pláne úgy 100 évvel ezelött, hány beteg ember lett volna! Akár apácák, akár börtönben lévők, stb..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!